Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Huonepakopeli 3-4 viikonloppuisin

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Huonepakopeli 3-4 viikonloppuisin

Helsinki
3-4 henkilöä

130 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

InsideOut Escape Games

Pakohuonepelien pioneerina tunnettu InsideOut Escape Games tarjoaa huipputason pelielämyksiä. Pakopelissä on selviydyttävä ulos huoneesta 60 minuutin kuluessa. Laita tiimityöskentely, luovuus ja ongelmanratkaisu testiin! Pelimme yhdistävät tiedettä ja taidetta ainutlaatuisella tavalla. Sukella jännittävään elämykseen , jossa sinä olet sankari!

Mitä elämyslahja sisältää?

Elämyslahja sisältää 60 minuuttia kestävän huonepakopelin 3-4:lle henkilölle viikonloppuisin. Valittavana on yksi kolmesta teemasta:

MINISTRY OF FUTURE INVESTMENTS

Vuonna 1928 Suomen Valtion ja Tulevaisuuden Talletusten Ministeriön yhteistyönä toteutettiin salainen aikakone hanke. Hankkeen tavoitteena oli pystyä tekemään investointeja ja talletuksia turvaan tulevaisuuteen. Aikakone on pysynyt salassa ja toimintakuntoisena 2000 luvulle asti, mutta nyt aikakone on vioittunut ja aikaparadoksit vääristyneet kadottaen tärkeät osalliset aikapoimuihin! Tulevaisuuden Talletusten Ministeriö tarvitsee pikaista apua!

THE BAR OF MOSNTER & MADMEN

Saavutte Hotelli Rantapuistolle hauskanpitoon , kun saatte kuulla että hotellilla on tapahtunut kauheita asioita! Tunnelma on vähintäänkin vaivautunut ja kireä ja olisi ehkä parasta ettette viipyisi paikassa enää hetkeäkään! Tapahtumien vuoksi bussit eivät halua pysähtyä Hotellin pysäkeille , Taksit eivät suostu ottamaan noutoja , eikä autonnekaan tunnu käynnistyvän enää! Ainoa vaihtoehto on livahtaa etsimään apua paikallisen hämäräporukan salakapakasta, joka on rähjäinen, luotaantyöntävä paikka. The Bar of Monster & madmen. Viimeinen paikka maailmassa, jossa haluaisit juuri nyt olla…

SENSATION - ESCAPE TO REALITY

Pako todellisuuteen. Halusitko tietää mitä muut ihmiset ajattelevat? Miltä tuntuu tunkeutua heidän päähänsä oppiaksesi keitä he oikeasti ovat? Halusitko paljastaa heidän syvimmät salaisuutensa? Siksikö olet tullut tänne?
Luulitko voivasi lähteä nuuskimaan kenen tahansa alitajuntaa noin vain? Ajattelematonta! Ja nyt olet pahassa pinteessä… Jos et pian löydä tietä ulos mielen syövereistä, katoat ikuisesti illuusioihin.

JAIL ESCAPE THE ARTI-HUMAN PROJECT
Mietitkö elokuvia katsellessasi, miten helpolta vankilasta pakeneminen näyttää? Uhoatko pystyväsi samaan? Mitä jos saisit tilaisuuden näyttää onko sinusta todella siihen? Selviäisitkö? Kutsumme sinut kokeilemaan uutta Jail Escape -peliämme todelliseen vankilaympäristöön Hotelli Katajanokalle!
Osana yrityksemme uutta suuntausta kohti innovatiivisempia toimintatapoja olemme ottaneet yrityksemme käyttöön uudenlaista tekoälyteknologiaa - pelielämyksestänne huolehtii pelinvetäjämme Arti-Human, joka takaa sujuvan ja miellyttävän pelielämyksen. Historiallinen rakennus, kiehtova tarina ja moderni tekniikka yhdistyvät täydelliseksi paketiksi viihdettä ja jännitystä! (InsideOut ei vastaa koejakson aiheuttamista sivuvaikutuksista) HUOM! Pelissä on näyttelijä. Peli ei ole kauhua tai pelottelua! Pelipaikka on Katajanokan Vankilahotelli osoitteessa Merikasarminkatu 1 a 00160 Hki

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Elämyksemme soveltuvat 2-6 hengen ryhmille. Suositusikäraja peleillemme on 12v. Oman harkinnan mukaan aikuisten seurassa.


Sijainti

Helsinki

Kesto

1 tunti.

Osallistujat

3-4 henkilöä

Sää

Säällä kun säällä.

Lisätiedot

Lahjakortti oikeuttaa peliin viikonloppuisin (pe-su).
Arkipyhinä hinnat menevät viikonloppu hintojen mukaan.


Vaihtoehtoiset elämykset:

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.