Otsikko

Linkit

Alla olevat sivustot ovat linkittäneet ElämysLahjojen sivuille. Me linkitämme vastavuoroisesti heidän sivuilleen.

  • Esimerkki 1
  • Esimerkki 2
  • ...

Miksi linkittää?

Linkit ovat hyödyllisiä Google-sijoituksen kannalta – linkki laadukkaasta sivustosta voi parantaa sijoitustasi Googlessa ja muissa hakukoneissa. ElämysLahjat.fi linkittää sivuillesi, jos linkität meihin.

Miten linkittää?

Olemme tehneet helpon tavan lisätä linkki sivuillemme. Lisää alla oleva koodinpätkä etusivusi HTML-koodiin, niin linkki näkyy pienenä kuvana sivullasi.

1. Lisää alla oleva koodinpätkä etusivun lähdekoodiin (älä muokkaa sitä)
2. Lähetä meille viesti ja ilmoita että linkki on lisätty: joni@elamyslahjat.fi
3. Lisäämme vastavuoroisesti linkin sivullemme.

Koodi:

<div align="center"><a style="color: red;" href="https://www.elamyslahjat.fi" target="_blank"><img src="https://www.elamyslahjat.fi/public/photos/site/elamyslahjat150px.gif" alt="lahjakortti el&auml;myslahjoilta.fi" border="0" /></a> <br /> <a href="https://www.elamyslahjat.fi" target="_blank">Enemm&auml;n el&auml;myksi&auml;,<br />enemm&auml;n el&auml;m&auml;&auml;!</a></div>

Linkki näyttää sivullasi tältä:

lahjakortti elämyslahjoilta.fi
Enemmän elämyksiä,
enemmän elämää!

Jos tarvitset apua linkin lisäämisessä, lähetä viesti osoitteeseen joni@elamyslahjat.fi. Linkkisi tulee näkymään tällä sivulla 1-2 päivän kuluttua siitä, kun olet ilmoittanut meille linkin lisäyksestä sivullesi.

Huom! Varaamme oikeuden hylätä epäeettiset tai epäilyttävät sivustot. Mikäli olet epävarma sivustosi laadukkuudesta, ole ennen linkin lisäämistä yhteydessä meihin.

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.