Otsikko

Äitienpäivän lähestyessä lahjan hankinta tuottaa päänvaivaa

Artikkeli on alun perin julkaistu vuonna 2012. Äitienpäivälahjavalikoimamme on sittemmin päivittynyt. Katso tämän hetken suositukset äitienpäivälahjaksi.

Kaiken kiireen keskellä on vaikeaa keksiä sellaista lahjaa, joka kertoisi äidille kuinka tärkeä ja rakas hän on. Siihen tarvitaan jotakin erityistä, jotain uutta ja erilaista, lahja joka on todella äidin mieleinen. Elämyslahjojen joukosta on helppo löytää sopiva vaihtoehto... Tänä vuonna voit yllättää äidin antamalla hänelle mahdollisuuden rentoutua ja irtautua arjen huolista! Olemme laatineet TOP-5 listan, josta löydät ihanimmat ja herkullisimmat lahjavaihtoehdot juuri äitienpäivää varten.
 

1. Antipastopöytä + viinitasting Tony's Delissä

Nam! Elämyslahja sisältää täyteläisiä viinejä ja mehukkaita tapaksia laadukkaassa helsinkiläisravintolassa. Äitisi nauttii takuulla italialaisen keittiön antimista. Lahja soveltuu erinomaisesti äidille, joka pitää makuelämyksistä ja arvostaa laadukasta gourmet-maistelua. Buon apetito :)

Hinta 92 € (4:lle)
Sijainti: Helsinki 

 

2. Suklaaputous

Suklaaputous on erinomainen vaihtoehto, kun haluat hemmotella äitiä makealla :) Karamellia, hedelmiä ja marjoja dipataan herkulliseen belgialaiseen suklaaseen. Erittäin laadukas maistelutuokio arvokkaissa tiloissa maailman parhaan suklaan parissa. Suklaaputoukseen voi osallistua neljä henkeä, joten äitisi voi pyytää mukaan ystävättäret tai perheenjäsenet.

Hinta 96 € (4:lle)
Sijainti: Helsinki 

 

3. Fondue-ilta kahdelle

Elämyslahja sisältää fondue-herkuttelun terästettynä jalka- ja kasvohoidolla täysin kiireettömässä ympäristössä. Ihanaa rentoutumista ja makuaistin hemmottelua äidille ja hänen valitsemalleen seuralaiselle.

Hinta 200 € (2:lle)
Sijainti: Espoo 

 

4. Suklaasauna

Kahden tunnin suklaaelämys. Elämyslahja sisältää korkeatasoista ihonhoitoa rentouttavassa suklaasaunassa. Kaikki tuntevat saunan, mutta nyt sen voi kokea aivan uudella tavalla. Anna äidille lahjaksi virkistävä ja hauska saunailta suklaahöyryissä...

Hinta 110 € (2:lle)
Sijainti: Turku 

 

5. Naistenilta

Monipuolista ohjelmaa täynnä oleva tilaisuus. Naisten ilta on äidille mahdollisuus viettää laatuaikaa rakkaimpien ystäviensä kanssa. Ohjelma kestää nelisen tuntia ja sopii aktiiviselle äidille, joka ei halua vanheta KOSKAAN. 

Hinta 320 € (4:lle)
Sijainti: Espoo 

 

Ps. Tiesitkö, että ElämysLahjojen valikoimasta löytyy jo yli 500 elämyslahjaa. Katso koko lahjavalikoima ja löydä paras lahja! 

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.