Teivon ravikeskus

Teivon Ravikeskus sijaitsee Tampereen Ylöjärvellä ja se tarjoaa loistavat puitteet kaikille ravihevosten maailmasta kiinnostuneille. Teivon Ravikeskuksen kavioiden kopinaa on saatu kuulla jo ensimmäisen kerran vuonna 1976 kun ravikeskuksen rata valmistui. Vuotta myöhemmin myös katsojat pääsivät seuraamaan raveja katsomosta käsin. Teivon Ravikeskus on ravikilpailujen määrällä mitattuna Suomen toiseksi suurin ravirata heti Vermon jälkeen. Ravikeskuksessa järjestetään nykyisin ravit muutamaa viikkoa lukuun ottamatta joka tiistai. Teivon ravikeskuksen varikkoalueella on paljon hevostalleja, oma hevosklinikka, valjasmyymälä sekä ravien ulkopuolella sijaitseva ravintola Teivonlinna. Teivon Ravikeskukseen on helppo tulla bussilla tai omalla autolla. Parkkitilaa alueelta löytyy jopa 1300 autolle.
Selaa kategorioita
Näytetään: 1

Teivon Ravikeskus tarjoaa monipuolisia elämyksiä ja yksi suosituimmista aktiviteeteista on ehdottomasti elämysajo ravihevosella. Turvallinen, mutta vauhdikas elämys tarjoaa kokemuksen kahden istuttavalla kärryllä ammattilaisen avustamana. Elämysajo tarjoaa tutustumisen ravihevoseen ja sen turvalliseen hallintaan. Tälle elämykselle saa kypärän ja lasit lainaan. Ykkösiä ei kannata kuitenkaan laittaa päälle koska vauhdikkaassa elämysajossa ne voivat luonnollisesti hieman likaantua. Teivon Ravikeskuksen elämysajo on loistava valinta ravihevosista kiinnostuneille. Elämyksiä järjestetään ympäri vuoden, joten elämystä pääsee myös kokemaan talvella.

Muita suosittuja elämyksiä Teivon Ravikeskuksessa on ravipelaajan ja raviohjastajan päivä. Näissä elämyksissä päästään tutustumaan raviurheilun kulisseihin tallialueelle. Ravipelaajan elämyksessä tallivierailun lisäksi päästään tutustumaan tuomareille tarkoitettuun torniin ja annetaan vinkkejä ja opastusta ravipelaamiseen. Elämyspäivän kruunaa kolmen ruokalajin illallinen. Raviohjastajan elämys tarjoaa samaa sisältöä, mutta kaiken lisäksi vielä ajon ravihevosella ammattilaisen avustuksella.

Perheen pienimmille Teivon Ravikeskus tarjoaa lasten ponielämysajon. Elämyksessä lapset pääsevät tutustumaan Teivon Ravikoulun omiin poneihin. Ponien kanssa pääsee harjoittelemaan ohjastamista turvallisesti oikean ammattilaisen kanssa. Lisäksi lapsille voi järjestää Teivon ravikeskuksessa unohtumattomat poni- tai kepparisynttärit. Elämyksessä juhlatilan ja tarjoilujen lisäksi aktiviteettina lapset pääsevät tutustumaan Teivon Ravikoulun poneihin tai leikkimään keppihevosten kanssa.