"
Otsikko

Reilua yhteistyötä jo yli 400 palveluntarjoajan kanssa

Tässä uusi markkinointikanava elämyspalveluillesi.

Etsimme jännittäviä ja mielenkiintoisia elämyksiä ympäri Suomea. Haluaisitko, että elämyksen etsijöillä olisi mahdollisuus ostaa myös sinun yrityksesi tarjoama elämyspalvelu? Ota yhteyttä, niin lähdetään tekemään yhteistyötä.

Miksi liittyä Elämyslahjoihin?

Tässä tärkeimmät syyt: 

1. Maksuton näkyvyys Suomen suurimmassa elämyslahjojen verkkokaupassa

Elämyslahjat.fi on sekä liikevaihdoltaan että tuotevalikoimaltaan Suomen suurin elämyslahjojen verkkokauppa. Yrityksesi tavoittaa kauttamme erityisesti 24-45-vuotiaita lahjanetsijöitä ympäri Suomen. Perusnäkyvyys sivuillamme ei maksa yrityksellesi mitään.

2. Markkinointiosaaminen

Meillä on vuosien kokemus markkinoinnista mm. Googlessa ja Facebookissa. Lisäksi toteutamme hakukonemarkkinointia ja sähköpostimarkkinointia sekä teemme yhteistyötä Suomen suosituimpiin kuuluvien bloggaajien kanssa.

3. Yhteismarkkinointi

Voimme yhdessä luoda uusia tuotteita, kampanjoita ja tapahtumia yrityksellesi. Katso esim. "Illallinen pimeässä" -lanseeraustilaisuus.

4. Reilu yhteistyö

Pyrimme pitkiin yhteistyösuhteisiin palveluntarjoajimme kanssa. Toisin kuin ns. diilisivustot, myymme palvelusi täydellä hinnalla, sillä asiakkaamme ovat valmiita maksamaan laadukkaista elämyksistä. Pyydämme harvoin alennuksia, ja silloinkin saat alennushintoja vastaan lisänäkyvyyttä markkinointikanavissamme.

5. Riskitöntä markkinointia

Perimme komission ainoastaan toteutuneista myynneistä, kaikki muu näkyvyys ja kontaktiohjaukset ovat yrityksellesi ilmaista markkinointia. Komissio sovitaan yhdessä kunkin palveluntarjoajan kanssa.

Miten päästä mukaan?

Mukaan pääsy on helppoa — laita viestiä Joelille tai Katille! Otamme sen jälkeen ylös palvelun tiedot, rakennamme tuotesivut oikeanlaisella tekstillä ja kuvituksella ja julkaisemme sen nettikaupassa. Parhaimmillaan koko prosessissa menee alle viikko, omasta reagointinopeudestasi riippuen.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian!

Joel Ruottu
Account Manager
joel@elamyslahjat.fi

p. 040 356 7886Kati Pirinen
Account Manager
kati@elamyslahjat.fi

p. 040 553 7091

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.