Osta Superautoelämyksesi elokuun ajotapahtumaan Kiikalassa 17.-18.8.!

Båltsit

Båltsit on kuplafutisyritys, joka tarjoaa Suomen laadukkaimpia, ikimuistoisimpia ja hauskimpia elämyksiä! Båltsit tarjoaa kuplafutiselämyksiä pääosin pääkaupunkiseudulla ja Turussa, mutta pelejä toteutetaan asiakkaiden toiveiden mukaan myös muualla Suomessa. Båltsien laajasta verkostosta löytyy yhteistyökumppaneita ympäri Suomen. Pelejä voidaan järjestää niin sisällä kuin myös ulkona, joten pelit onnistuvat ympäri vuoden. Kuplafutis on huippuhauska liikuntalaji ja sen parissa saa taatusti nauraa.
Selaa kategorioita
Näytetään: 1

Mikä on kuplafutis? Kuplafutiksessa puetaan kuplapallot päälle, törmäillään vastajoukkueen pelaajiin ja samalla yritetään tehdä maaleja kuten oikeassa jalkapallossa. Enemmän maaleja tehnyt joukkue kruunataan pelin voittajaksi. Jalkapallosta ei kuitenkaan tarvitse olla kokemusta, sillä kuplafutis ja oikea jalkapallo ovat täysin eri lajeja. Kuplafutista pelataan enemmän huumorimielellä ja pilke silmäkulmassa. Tätä lajia ei myöskään ole säännöillä pilattu. Taitavimmat pallotaiturit voi taklata huoletta kumoon ilman pelkoa keltaisesta kortista. Kuplapalloilla on mahdollista pelata muitakin pelejä kuin kuplafutista, esimerkiksi kuplakingiä, kuplasumoa tai kuka pelkää kuplamiestä.

Båltsit tarjoaa kuplafutiselämyksiä niin Helsingissä, Espoossa, Vantaalla kuin myös Turussa. Pelejä voidaan sopimuksen mukaan järjestää myös muilla paikkakunnilla. Elämyslahjojen valikoimasta löydät Båltsien kuplafutiselämykset 6-12 henkilön ryhmille. Kuplafutis sopii loistavasti esimerkiksi kaveriporukan hauskanpitoon tai polttareiden, synttäreiden tai virkistyspäivien ohjelmanumeroksi. Sisätiloissa kuplafutista voi pelata ympäri vuoden. Kesäkaudella pelit onnistuvat myös ulkokentillä. Båltsien nettisivuilta löytyy tarkempaa tietoa mahdollisista pelikentistä. Båltsien mukaan Helsingissä sijaitsee Suomen ylivoimaisesti paras pelipaikka kuplafutikselle. Kuplafutiselämykseen sisältyy kuplapallojen vuokra, futsalpallo, liivit ja tarvittaessa tötsät, pelaajakohtainen vakuutus 0-69-vuotiaille, musiikkisoitin ja mahdollisuus musiikin soittamiseen pelin aikana sekä loppusiivous ohjaajien toimesta. Ohjaajat ottavat tarvittaessa myös valokuvia ja videoita pelin aikana. Mahdollinen kenttävuokra ei sisälly elämyksen hintaan.