Driving Event Formula School

Driving Event Formula School on pohjoismaiden vanhin ja suurin kilpakoulu, jossa tarjotaan ajoelämyksiä moottoriradalla. Modernit, turvalliset ja tuoreet autot yhdessä sertifioitujen ohjaajien kanssa takaavat huippuluokan elämyksen. Driving Event Formula School sijaitsee Ruotsin suurimmalla moottoriareenalla, Linköping Motor Stadiumilla, keskellä Ruotsia ja kätevän matkan päässä suurista kaupungeista. Driving Event Formula School tarjoaa ajoelämyksiä joita on harvoin missään tarjolla.
Selaa kategorioita
Näytetään: 1

Driving Event Formula School järjestää paljon erilaisia moottoriurheiluun liittyviä elämyksiä ja niistä yksi suosituin on suuri suuri moottoriurheilupäivä. Unohtumaton elämys moottoriradalla tarjoaa mahdollisuuden kokeilla montaa nopeaa ajoneuvoa päivän kestävällä elämyksellä. Täällä saa kokea ajonautintoja ralliautoista superautoihin. Tämän kokopäiväisen aktiviteetin aikana saa ajaa esimerkiksi ralli-autoa, mönkijää ja go-kartia. Päivällä saa myös GP-lounaan ja kahvit sekä aamu- että iltapäivällä. Tapahtuma järjestetään Ruotsissa, mutta paikalla on suomalainen ohjaaja. Tämä paketti on täydellinen oikealle moottoriurheilufanille ja elämys sisältää paljon kaikkea. 

Driving Event Formula School tarjoaa elämyksenä myös mahdollisuuden koeajaa maailman nopeinta katuautoa. Tunne vapaus ja koe moottorin vetovoima kun painat kaasua. Saat perusteellisen selvityksen Ariel Atom autosta ja sen käytöstä. Ajat yhdessä ohjaajan kanssa ja kierroksen jälkeen on vuorossa arviointia ja valokuvausta.

Driving Event Formula School järjestää myös elämyksiä joissa pääsee kokemaan moottoriradan useamman kierroksen saattelemana. Viisi kierrosta maailmaan nopeimpiin kuuluvalla autolla tarjoaa kiihtyvyttä nollasta sataan kolmessa sekunnissa. Nyt sinulla on mahdollisuus kokea supernopea auto ja kokea 5 kierrosta Linköpingin moottoriradalla yhdessä kilpa-ajajan kanssa. Elämys sopii ehdottomasti vauhdista ja moottoriurheilusta nauttiville.