Eurowear

Eurowear keskittyy motivoimaan ja valmentamaan jokaista itsensä kehittämisessä. Elämyksiä Euroawear järjestää henkilökohtaisesti Päijät-Hämeen ja Uudenmaan alueilla sekä verkossa. Eurowear tarjoaa erilaisia oman elämän motivaatio valmennuksia, joista suosittuja ovat mm. “Ole oman elämäsi sankari -motivaatiovalmennus. Valmennuksen tavoitteena on saada ystäväsi oivaltamaan ja uskaltamaan kokeilemaan uusia juttuja. Valmennus tapahtuu aina rennossa ympäristössä eli siellä missä elämyksen saajakin. Yleisesti siis verkossa tai henkilökohtaisen tapaamisen yhteydessä Päijät-Hämeen tai Uudenmaan alueella. Elämyksessä toteutetaan esihaastattelu jonka pohjalta valmentaja pystyy valmistautumaan valmennukseen sekä antamaan elämyksen saajalle voimaannuttavan motivaatiovalmennuksen. Lopuksi valmennuksesta saa yhteenvedon ja yllätyslahjan. Hyvää fiilistä tuova Eurowearin motivaatiovalmennus sopii kaikenikäisille naisille ja miehille.
Selaa kategorioita
Näytetään: 1

Eurowearin muita suosittuja elämyksiä ovat “Sinun juttusi -valmennukset, joissa voidaan keskittyä uraan, omaan liiketoimintaan, ihmissuhteisiin, elämäntapaan, harrastukseen tai oikeastaan ihan mihin elämän osa-alueeseen kaipaakin valmennusta. Valmennus antaa ideoita ja karttoja, joiden avulla pääsee parhaiten tavoittelemaan ja toteuttamaan omia potentiaalisia asioita. Eurowearin “Sinun juttusi” -valmennus sopii kaikille jotka kaipaavat inspiraatioita oman elämänsä juttujen etsimiseen ja tietenkin itsensä kehittämiseen.

Eurowear järjestää myös elämyksiä, jotka sopivat useammalle samaan aikaan ja näistä suosittu on esim. inspiraatiopaja kahdelle -elämys. Valmennuksen sisältö voi sisältää esim. yhteistä ihmissuhdetta, elämäntapaa tai harrastuksia. Inspiroiva motivaatiovalmennus saa valmennettavan parin oivaltamaan ja uskaltamaan kokeilemaan kokonaan uusia juttuja yhdessä. Valmennus sopiikin hyvin esim. pariskunnille tai vaikkapa bestiksille.

Eurowearin suosittuja elämyksiä ovat myös “Tee unelmastasi totta” -valmennukset, joiden tavoitteena on saada kenet tahansa uskaltamaan rakentaa omaa tietä, jotta unelmia kohti on mahdollista päästä. Unelmien ei tarvitse enään olla haaveita, vaan niitä kohti voidaan laatia ideoita, suunnitelmia ja karttoja, jotka auttavat ja edistävät unelmien toteutumista. Eurowearin valmennus sopiikin oikeastaan kenelle tahansa, joka kaipaa elämäänsä uskallusta ja motivaatiota.