Ayurveda-hieronta

1 2 3 4 5 (0)
Turku
1 henkilöä

80 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Pala muinaista Intiaa koti-Suomessa

Intiasta kotoisin oleva Ayurveda juontaa juurensa yli viiden tuhannen vuoden taakse ja on luonnonmukaisen lääketieteen järjestelmä. Ayurvedan ohjeita noudattamalla ihminen voi parantaa vointiaan ja päästä eroon monesta eri vaivasta. Ayurveda-hoitojen tarkoituksena on antaa keholle voimaa, vahvistaa immuniteettia, poistaa kipuja ja virkistää mieltä. Hoidoilla voidaan parantaa mm. verenkiertoa ja unen laatua.

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

Ayurveda-hieronnassa koko vartaloa hierotaan kevyesti kotimaisella lämpimällä yrttiöljyllä. Öljy valitaan aina kehotyypin (dosha) mukaan. Jokaisen yksilöllinen kehotyyppi määritellään kyselylomakkeella, joka täytetään ennen hoidon aloittamista.

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Hoito on erittäin rentouttavaa ja hierontatekniikka on kevyempää klassiseen hierontaan verrattuna. Parhaimman tuloksen hoidosta saa n. 7 kerran sarjahoitona. Ayurveda-hoito sopii mainiosti myös hemmottelu- ja rentoutushoidoksi.


Sijainti

Turku

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

1,5 tuntia.

Osallistujat

Vain osallistujille.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Lahja on tarkoitettu yhdelle hengelle.


Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.