Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Crosskart-tutustumisajo

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Crosskart-tutustumisajo

Akaa
1 henkilöä

190 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
190 €

Älä anna ulkonäön pettää

Crosskart on kevyt putkirunkoinen auto, joka kiihtyy nollasta sataan 3,5 sekunnissa. Laji on suosittu kaikissa Pohjoismaissa ja tällä hetkellä crosskart on nopein radoilla ajettava kulkupeli.

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

Elämys alkaa kalustoon tutustumisesta ja turvaohjeista. Sen jälkeen asiakas pääseekin heti kokeilemaan, miltä tuntuu tällä hetkellä nopein Rallicross-radoille käytettävissä oleva kalusto.

Asiakas ajaa ensin viiden kierroksen mittaisen ensitutustumisen, ja pienen hengähdystauon jälkeen vielä toisen viiden kierroksen suorituksen.

Tällä kalustolla tuo tauko on todella tarpeellinen, sillä elämyksen vauhdikkuus todellakin hengästyttää. Vaikka auton 150 hevosvoimaa tuntuu suurelta suhteutettuna vain 315 kilon painoon, on Crosskart yllättävänkin helposti hallittavissa.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Akaa

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tarvittavat ajovarusteet annetaan paikan päältä.

Kesto

2x5 kierrosta.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Hintaan sisältyy bensat, ratavuokra, renkaat. Aikaisempaa kilpakuljettajan kokemusta ei tarvita. Maksimi pituus noin 196 cm, paino noin 120 kg. Promilleraja on ehdoton nolla.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.