Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Korkokenkätunti ryhmälle (6–15 hlöä)

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Korkokenkätunti ryhmälle (6–15 hlöä)

Helsinki
6-15 henkilöä

160 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
160 €

Korkokenkätunti ryhmälle

Tämä korkealentoinen tanssitunti sopii erityisen hyvin polttareihin, illanistujaisiin tai vaikkapa virkistyspäivän ohjelmaksi! Suomen ensimmäisessä, jo vuonna 2007 perustetussa tankotanssikoulussa järjestettävään korkokenkätuntiin voidaan halutessa yhdistää myös tuoli- tai tankotanssia. 

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

60 minuutin mittainen oppitunti toteutetaan osallistujien tason mukaan ja se sopii niin aloittelijoille kuin myös pidempään harrastaneille tanssijoille. Korkokenkätunti voidaan toteuttaa koreografialla tai ilman ryhmän mieltymysten mukaisesti. Pääsette suunnittelemaan itsellenne sopivan teeman yhdessä tanssijärjestäjien kanssa: teemaksi voi valita esimerkiksi prinsessapäivän tai jonkin vuosikymmenen, kuten 90-luvun muodin.

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Elämys sopii kaikenlaisille liikkujille, joten aiemmin tanssitunteja vältelleet henkilötkin voivat lähteä mukaan nauttimaan tahdikkaasta tanssielämyksestä. Tunti toteutetaan osallistujien tason mukaan. Ikäraja tunneille on 16 vuotta, mutta myös nuoremmat pääsevät mukaan vanhempiensa luvalla. 

 


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Liikuntaan sopivat vaatteet Korkokengät.

Kesto

1 tunti.

Osallistujat

6-15 henkilöä.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Pieni oma pyyhe ja juomapullo tulevat tunnilla tarpeeseen.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.