Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Leijahiihtokurssi

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Leijahiihtokurssi

Hyvinkää
1 henkilöä

250 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
250 €

Yksityinen leijahiihtokurssi

Leijahiihto (engl. snowkiting) on vauhdikas laji, jossa purjehditaan jäisellä järvellä. Laji on ollut viime vuosina kovassa nosteessa, eikä ihme, sillä Suomen pitkä talvi ja lukuisat järvet tarjoavat ainutlaatuiset harrastusolosuhteet. Hiihtoleijailussa käytetään yleensä joko laskettelusuksia tai lumilautoja. Leija toimii purjeena ja saa aikaan nosteen, samaan tapaan kuin lentokoneen siipi. Purjeen avulla voi liikkua heikommallakin tuulella, kulkea sivu- tai vastatuuleen ja nousta jopa 45 asteen ylämäkiä.

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

Elämyslahja sisältää ammattilaisopettajan perehdytyksen lajiin, varusteiden käytön sekä harjoittelun. Aikaa aktiviteetissa vierähtää noin 4 tuntia. Yksityinen kurssi on tehokas esittely lajiin. Mikäli leijahiihtokärpänen puraisee, voi lajia jatkaa kurssin jälkeen itsenäisesti.

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Leijahiihtokurssi soveltuu elämyslahjaksi kaikille peruskuntoisille miehille ja naisille. Mainio idea myös polttareihin ja muihin elämyksellisiin juhliin. 


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Hyvinkää

Vaatteet

Vaatetus riippuen sääolosuhteista, kurssille tulijalla täytyy olla omat laskettelusukset tai lumilauta ja kypärä.

Kesto

4-5 tuntia.

Osallistujat

Kamerat mukaan!

Sää

Talvikaudella.

Lisätiedot

Sopii kaikenikäisille ja aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Elämys on luonnonystävällinen.


Palvelun toteuttaja


Vaihtoehtoiset elämykset:


Asiakkaiden mielipiteet (1)

Juha

Sain isänpäivälahjaksi "Vauhtihullun paketin", josta valitsin "Leijahiihtokurssin Hyvinkäällä". Yksityiskurssilla sai hyvät perustiedot lajista, minkä jälkeen siirryttiin leijan käsittelyyn koelennätyksineen ja lopulta suksille leijan kanssa. Kokemus oli erittäin positiivinen ja suosittelen sitä kaikille lämpimästi. Erityiskiitos kurssinvetäjä Eero Fuksille, joka ystävällisesti otti videopätkiä tapahtumasta ja lähetti sähköpostiini.

1
Kirjoita arvostelu

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.