Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Mönkijäsafari (60 min)

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Mönkijäsafari (60 min)

Imatra
2 henkilöä

130 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
130 €

Vauhdikas mönkijäsafari Saimaan maisemissa

Tunnin safarilla pääset kokeilemaan mönkijäreittejä, jotka sopivat kenelle tahansa. Reitti suunnitellaan aina taitotason mukaan, joten oletpa vasta-alkaja tai kokenut päristelijä, niin tällä safarilla pääset ajamisen makuun.

Mitä elämyslahja sisältää?

Lahjaan kuuluu opastus sekä noin tunnin pituinen mönkijäsafari kahdelle hengelle Saimaan talvisissa maisemissa.

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Yhdellä mönkijällä voi ajaa kaksi henkilöä, joista toisella on oltava ajokortti. Toinen henkilö voi olla lapsi tai aikuinen. Kuljettajalta ei vaadita aikaisempaa ajokokemusta mönkijällä ajosta. Tämä on hauska lahjaidea ystävyksille, pariskunnalle tai vaikkapa omalle kummilapselle. Useammalla mönkijällä matkaan voi startata kokonainen perhe tai pieni ryhmä. 

Tiesitkö?
Mönkijä on tyypillisesti nelipyöräinen, neli- tai takapyörävetoinen, yhdelle tai kahdelle henkilölle tarkoitettu moottoroitu maasto- tai liikenneajoneuvo, joka on suunniteltu kulkemaan huonossakin maastossa. Mönkijästä käytetään myös nimitystä ATV, sanasta all-terrain vehicle, "kaikkien maastojen ajoneuvo".

Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Imatra

Vaatteet

Sään mukainen ulkovaatetus.

Kesto

1 tunti.

Osallistujat

Vain osallistujille.

Sää

Talvikaudella.

Lisätiedot

Hinta on kahdelle henkilölle, 1 kuljettaja ja 1 matkustaja. Vaatii B-luokan ajokortin kuljettajalta. Soveltuu myös vasta-alkajalle sekä ennen mönkijää ajaneelle.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.