Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Rakkauden kemiaa –valmennus

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Rakkauden kemiaa –valmennus

Helsinki
2 henkilöä

290 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
290 €

Rakkauden kemiaa –valmennus

Toista ei voi olla lähellä olematta lähellä omaa itseään. Onnellisuuden ja hyvinvoinnin taustalla on suhde omaan itseen, kuinka tunnet itsesi ja olet erillinen.

Mitä elämyslahja sisältää?

Rakkauden kemiaa valmennus auttaa itsetuntemuksen kehittämisessä, sekä tutustumisessa toiseen ihmiseen. Valmennuksen pohjalla on molempien tekemä Henkilökemia™-analyysi, josta saadaan tietoa arvoista, taipumuksista, sekä suhteesta kokemushistoriaan. Valmennuksessa keskitytään menneisyyden sijasta parisuhteessa vallitsevaan tilaan ja siihen liittyviin haasteisiin.

Kognitiivisessa lähestymistavassa tarkastellaan onnellisuutta lisääviä, tarkoituksenmukaisia ajatus- ja toimintamalleja, jotka vaikuttavat parisuhteen arkeen ja yksilön onnellisuuden tunteeseen. Tarkastelemme parisuhdetta kahden erillisen ja erilaisen ihmisen yksikkönä. Erilaisuuden ja erillisyyden ymmärryksen avulla voimme muuttaa ristiriidat voimavaroiksi.
Valmennus koostuu Henkilökemia™-analyysistä, jonka molemmat tekevät itsenäisesti. Kyselyyn vastaaminen tehdään verkossa ja se kestää noin 10 min. Valmiit raportit puretaan yhdessä valmentajan kanssa 90 min pituisessa valmennustilaisuudessa.

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Rakkauden kemiaa tarjoaa tuoreen lähestymistavan parisuhteen kehittämiselle, sekä kanssaihmiseen tutustumiselle. Oli parisuhde tuore tai jo pitkään kypsynyt, on aina hyvä hetki ottaa uutta näkökulmaa keskinäiseen kemiaan.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

n. 2 tuntia

Osallistujat

2 henkilöä.

Sää

Säällä kun säällä.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.