Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Superbike-kyyditys Alastarolla

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Superbike-kyyditys Alastarolla

Alastaron Moottorirata
1 henkilöä

200 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
200 €

Vauhtielämys Kallio Racingin kaksipaikkaisella

Nyt sinullakin on mahdollisuus päästä supernopean Kallio Racingin rakentaman superbike-pyörän kyytiin! Vauhti on aina takuuvarmasti huippuluokkaa, sillä kuljettajana toimii ratamoottoripyöräilyn huipulta tuttu Vesa Kallio. Vauhdikkaita ja varmasti unohtumattomia kyydityksiä järjestetään suljetulla moottoriradalla, Alastarolla. Tässä sinulle loistava mahdollisuus kokea, miltä kilpamoottoripyörän huima vauhti radalla tuntuu.

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

  • Alkuperehdytys, jossa turvallisuusohjeet ja muut kyyditykseen liittyvät ohjeistukset käydään henkilökohtaisesti läpi
  • Kyyditys kaksipaikkaisella Superbike-pyörällä Vesa Kallion kyydissä. Kyydityksen kesto on 2 kierrosta, kierrosaika noin 1:30-1:40 (vrt. Vesa Kallion voimassaoleva rataennätys Alastarolla 1:18.355)
  • Täysi ajovarustus kyydityksen ajaksi

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Kyyditykset sopivat erinomaisesti erityisesti yrityksille esimerkiksi oman henkilökunnan virkistykseen tai asiakastilaisuudeksi, mutta kyydityksen voi hankkia myös yksityishenkilölle. Kaksipaikkaiskyyditys sopii loistavasti myös merkkipäivälahjaksi.  


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Alastaron Moottorirata

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tarvittavat ajovarusteet annetaan paikan päältä. Myös omia ajovarusteita on mahdollista käyttää.

Kesto

2 kierrosta.

Osallistujat

Voit ottaa mukaan kannustusjoukkoja kameroineen.

Sää

Säävaraus: turvallisuussyistä kyyditystä ei voida järjestää sateella. Mikäli kyyditys peruuntuu sääolosuhteiden vuoksi, sovitaan kyyditettävän kanssa uusi ajankohta. Järjestäjä ei korvaa ajankohdan siirtymisestä kyyditettävälle aiheutuvia lisäkustannuksia.

Lisätiedot

Kyyditettävän pituus 140-195 cm, maksimipaino 120 kg. Alaikäisiltä vaaditaan huoltajan suostumus. Promilleraja ehdottomasti nolla.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.