Osta ajoelämyksesi seuraavaan Superautotapahtumaan Kiikalassa!

Paekalda Puhkekeskus

Paekaldan vesiurheilu- ja elämyskeskus sijaitsee Harjumaalla, Rummun louhosjärven rannalla. Järvi tunnetaan kristallinkirkkaasta vedestään, joka tunnetaan myös nimellä "vaaleansininen laguuni" sekä poikkeuksellisen kiehtovasta historiastaan.
Selaa kategorioita

Keskuksen tarjoamia palveluita ja aktiviteetteja löytyy jokaiselle jotain. Tarjonnasta löytyy mm. sukellusta, snorklausta, melontaa (SUP), koskenlaskua, Fatbike-maastopyöräilyä, vesiurheiluvälinevuokrausta, opastettuja maa- ja vesikierroksia. Lisäksi keskus pitää omaa sukelluskoulua. Aktiivisen toimintaohjelman lisäksi Paekalda Puhkekeskus tarjoaa tapahtumia uudessa lauttasauna kompleksissa, johon kuuluu myös kylpytynnyri, varjoisa kelluva terassi ja majoitus rannalla vaunuosastoissa. Viereinen Paekaldan lomakeskus tarjoaa juhlapaikan isommillekin ryhmille. Paekalda Puhkekeskus tarjoaa hyvät mahdollisuudet ryhmille järjestää tunnelmallisia ja seikkailuntäyteisiä kesäpäiviä. Paekalda Puhkekeskus sijaitsee 20 minuutin päässä Keilan kaupungista ja 45 minuutin päässä Tallinnasta.

Paekalda Puhkekeskuksen suosittuihin elämyksiin kuuluu mm. sukellus vedenalaisen vankilan raunioihin. Eksoottinen sukelluskokeilu vie elämyksen saajan vankilan raunioihin Rummun louhosjärjevelle. Järvi sijaitsee alle tunnin ajomatkan päässä Tallinnasta ja tarjoaa vierailijoilleen loistavat sukelluspuitteet sen erinomaisen näkyvyyden, kristallinkirkkaan veden ja ainutlaatuisen pohjan ansiosta. Järven pohjassa sijaitsee vanha veden alle jäänyt vankila, joka toimii nyt vedenalaisena museona niille, jotka uskaltautuvat sukeltamaan järven syvyyksiin. Louhosjärvi tarjoaa sukeltajille kuvauksellisen kauniita vanhojen rakennuksien ja koneiden raunioita, jotka tekevät seuraavasta Viron matkasta ikimuistoisen kokemuksen. Ennen sukellusta kokeneet ohjaajat esittelevät sukellusvarusteet ja ohjeistavat osallistujia niiden käytössä. Elämys on alusta loppuun asti ohjattua toimintaa: sukellus tapahtuu täydellisessä sukellusvarustuksessa ja ohjaaja sukeltaa osallistujien kanssa alas raunioihin. Perusteellisen opastuksen ansiosta aiempaa kokemusta sukelluksesta ei tarvita. Elämyslahja sopii kaikille uimataitoisille seikkailunhaluisille läheisille. Aiempaa kokemusta sukeltamisesta ei tarvita, joten tämä keikka sopii niin aloittelijoille kuin kokeneillekin Virossa vieraileville sukeltajille.