KURUN LOMASAARI OY / Puuhapuisto Veijari

Kurun Lomasaari eli tutummin Puuhapuisto Veijari on nimensä mukaisesti aito puuhapuisto, jossa kaikki pääsevät liikkumaan ja temmeltämään luonnon sylissä. Puuhapuisto Veijari sijaitsee Kolkanlahdella, Seinäjoen ja Jyväskylän välimaastossa.

Puiston aktiviteetit ovat hyvin pitkälle omin lihasvoimin liikuteltavia ja pelkästään puistoalueen vaihteleva ympäristö innostaa liikkumaan sekä maalla että vedessä. Puistosta löytyy perheen pienimmille tarkoitettu tenavapiha, jossa lapset voivat temmeltää turvallisesti. Pompputorilta ja Rinnepompputalosta ei vauhtia puutu ja polkuautolla on riemukasta viilettää pitkin tasaista asfalttirataa. Liikettä ja iloa riittää koko päiväksi tai vaikka pariksi. Kaiken lennokkaan puuhastelun jälkeen on ihana viilentyä pulahtamalla virkistävään lampeen tai lähtemällä rauhalliselle souturetkelle. Kesäsade ei menoa hidasta, sillä puiston hullunkuriset värikkäät rakennukset tarjoavat puuhaa myös kuivana viihtyville.

Puuhapuisto Veijarissa asustaa myös yhteensä yli 150 eläinystävää. Ihanan pörröiset alpakat ja muut kotieläimet valloittavat suloisuudellaan. Pörröisten pesässä saat seurata monennäköisen kanin sekä jyrsijän viipellystä, ja Visertäjien vajassa töpöttelevät sekä lentelevät erilaiset linnut. Matelijoiden majassa tapaat eksoottisempia eläimiä, kuten kiehtovia käärmeitä ja veikeitä liskoja. Kalojen keitaan järvialtaat taas esittelevät aivan uudesta perspektiivistä Keski-Suomen järvien vikkelät uiskentelijat sekä heidän trooppisemmat lajitoverinsa. Puuhapuisto Veijarissa pääset aidosti tutustumaan eläimiin; kuulemaan tempaavia tarinoita, paijaamaan pehmeitä turkkeja ja ruokkimaan heitä yhdessä hoitajan kanssa.

Lukuisten aktiviteettien lisäksi puiston sydämestä löytyy suuri joukko valloittavia eläimiä, sympaattinen Kappelilammen kesäkahvila sekä ravintolan herkulliset tarjoilut. Eri väriset ja hullunkuriset rakennukset mahdollistavat hauskanpidon suojassa myös sateen yllättäessä. Puuhapuisto Veijarissa on huippuhauskaa tekemistä kaiken ikäisille – temmellystakuulla!
Selaa kategorioita