SPEEDPASSION

Speedpassion järjestää vauhdikkaita ja ainutlaatuisia F1 rata-ajoja Alastaron moottoridalla Suomessa sekä Auto24 Ring -radalla Viron Pärnussa. Speedpassion takaa että kokemus F1 auton puikoissa on taatusti unohtumaton elämys!

Speedpassionin kalustosta löytyy kahta eri tyyppistä formula autoa.

Formula Reunault 2.0 tarjoaa 0-100km/h kiihtyvyyden 4 sekunnissa ja huippunopeuden jopa 260 km/h. Moottorina toimii Reunaultin F4 rs 2000cc, josta irtoaa tehoa 220 hevosvoimaa. Auton paino on vain 480kg, jonka takia se liikkuu todella nopeasti radalla.

Kaluston kärilaitteena toimii modifioitu Williamsin FW29 vuodelta 2007 ja Bar Honda vuodelta 2004. Tämän F1 auton huippunopeus on järisyttävät 330 km/h ja sen moottorista irtoaa tehoa jopa 650 hevosvoimaa. F1 auton jarruista vastaa Brembon hiilikuitujarrut. Näitä kyseisiä F1 autoja ovat ajaneet mm. Nico Rosberg ja Alexander Wurz.

Kaikki ajopäivät on suunniteltu tarkasti. Aamut alkavat yleisesti kokoontumisella ja ajovarusteisiin pukeutumisella. Tämän jälkeen käydään läpi teoriaa sekä tutustutaan rataan tarkemmin omalla autolla. Radan tutustumisen jälkeen käydään läpi toimintaohjeet ja sitten päästään asiaan! Formula Renault 2.0 ajon jälkeen syödään lounas. Lounaan sulattelun jälkeen siirrytään kärkilaitteen eli Williamsin F1-auton toimintaohjeiden läpikäyntiin. Formula 1 ajon jälkeen käydään läpi yhteenveto päivästä ja jaetaan diplomit.

Speedpassion tarjoaa nyt kaikille mahdollisuuden kokea olla osana Williams-tallin historiaa ja päästä ajamaan samalla autolla millä vuoden 2016 maailmanmestari Nico Rosberg sekä Alexander Wurz kilpaili kaudella 2007!
Selaa kategorioita
Näytetään: 1
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.