Speedpassion

Suljet silmäsi, mieleesi tulee ensimmäiseksi ampiaisparvi, ne ovat vihaisia. Ei, tämä ei ole ampiaisparvi, mutta mikä tämä on…. Mieleesi tulee Monaco. Näet mielessäsi kuinka ohi vilisee tusina huippuluokan kuskeja. Avaat silmäsi ja toteat ettei tämä olekaan Monaco, siellä ei itse voi ajaa. Olet SpeedPassionin järjestämillä ajopäivillä Alastarolla, jonossa seuraava pääsemässä ajamaan F1 autoa, kuvittelemaan olevasi itse Max Verstappen.
Selaa kategorioita

Intohimona nopeus

Speedpassion on vuodesta 2005 asti toteuttanut omaa, sekä monien muiden unelmaa päästä ajamaan oikeaa F1 autoa. He ovat Rajamäki Racingin jälleenmyyjäorganisaatio, ja järjestävät ajoja Alastaron moottoriradalla. Speedpassion järjesti F1 autot ensimmäistä kertaa Suomeen sekä Viroon, ennen sitä Suomessa tai Baltian maissa ei F1 autoja ole nähty eikä varsinkaan ajettu. Speedpassion tekee Rajamäki Racingin lisäksi yhteistyötä Williamsin kanssa, jotka toimivat myös varaosien toimittajina. Williamsilta myös on kolme 2007 vuoden F1 autoa ajoissa käytössä. Speedpassionilta voi nimensä mukaisesti odottaa syvää intohimoa ajamista kohtaan, kuin myös muiden unelmien täyttämiseen. Ammattitaitoiset työntekijät opastavat tarkasti ja todella ottavat aikansa juuri sinun auttamiseen ja todella haluavat sinun ajosi olevan niin ikimuistoinen kuin vaan voi olla. Speedpassionin elämykset Suomessa toteutetaan Alastaron moottoriradalla, joka on ehkäpä yksi Suomen parhaimpia ympäristöjä, joissa ajaa F1 autoa. Radalla on paljon mutkia joissa saa kokea auton purevan kiinni asfalttiin, ja niiden lisäksi kiihdytyssuora, jossa saa painaa nastan lautaan ja kunnolla tuntea G-voimien suuruuden.

Lisää vauhtia!

Elämys sopii niille, jotka ovat kiinnostuneita kokeilemaan F1 auton ajamista. Vauhtihirmuille, jotka haluavat kokea olevansa Monacon Grand Prix:ssä. Ja myös tietenkin niille, jotka haluavat muuten vaan ajaa kovaa laillisesti! F1 ajoja toteutetaan Suomessa Alastaron moottoriradalla, sekä Virossa Auto24 Ring radalla. Alastaron moottorirata sijaitsee Virttaan kylässä Loimaan kaupungissa. Pääkaupunkiseudulta parin tunnin ajomatkan päässä on yksi Suomen tunnetuimmista ja suoraan sanoen parhaista moottoriradoista. Virossa taas rata sijaitsee Pärnussa, jonne voi vaikkapa laivalla mennä, joko ottaen oman auton mukaan tai järjestämällä kulun muilla tavoin. Tallinnasta Auto24 Ringille on alle kahden tunnin ajomatka. Elämyksessä ainoat vaatimukset on ajokortti sekä vähintään 18-vuoden ikä ja tietenkin promilleraja on ehdoton nolla. Rajoituksia on liittyen pituuteen ja painoon, sillä F1 autojen penkkejä ei voi kummemmin säätää. Pituusraja on 196cm ja painoraja n. 120kg. Elämykseen on hyvä varata koko päivä aikaa, sillä matkoissa ja itse radalla hujahtaa nopeasti koko päivä. Ratapäivän aikana käydään läpi kaikki tarvittava, ja ohjeistuksista ei jää paljoa ihmeteltävää. Kunnon perehdytyksen jälkeen pääsee ensin tutkimaan rataa omalla autolla, sitten totuttelemaan Formula Renault 2.0 autolla, sekä ajamaan radalla samalla autolla. Sen jälkeen on pieni tauko, lounas ja hieman lisää perehdytystä itse F1-autoon, jonka jälkeen pääsee päivän huipennukseen, eli aidolla F1 autolla ajamaan radalla.

Toista samanlaista saa etsiä

Speedpassionin järjestämiä ajopäiviä ei kannata jättää välistä, sillä Suomesta ei helpolla löydy samanlaista, yhtä kattavaa elämystä. Elämyksessä pääsee ajamaan kahta erilaista autoa täydellisessä ympäristössä, elämykseen sisältyy kattavat perehdytykset jokaisella askeleella sekä lounas. Mukaan saa tietenkin ottaa omat tukijoukot todistamaan tätä ikimuistoista päivää. Speedpassion on myös ensimmäinen yritys, jotka ovat F1-autoja tuoneet Suomeen, ja järjestäneet ajopäiviä säännöllisesti. Pitkä ura F1-autojen kanssa ja sitäkin pidempi kiinnostus aiheeseen takaa kenelle tahansa unohtumattoman elämyspäivän.

Varusteet päälle ja menoksi!

Elämyksen vaatimukset ovat pienet, joten mikäpä estää sinua toteuttamasta omia tai läheisesi unelmaa? Autojen voima voi yllättää, mutta asiantuntevat työntekijät ovat aina valmiina tukemaan ja auttamaan sinua. Alastaron moottorirata on täydellisin moottorirata, mitä suomesta voi tälle elämykselle löytää. Samanlaista elämystä Suomessa saa kyllä etsiä, sillä Speedpassion oli ensimmäinen yritys, jotka F1 autot Suomeen toivat. Speedpassionin ajopäivät ovat varmasti unohtumattomat niin kuskille, kuin mukana oleville tukijoukoille. Taatusti puhut elämyksestä vielä vuosikymmenien päästä, siis varusteet päälle ja hanaa!