Suomen paras elämys 2012 — neljä viikkoa Suomea reissaten...

Suomen paras elämys - lähtövalmiudessa


Kaksi elämystestaajaa, Niko ja Tuuli, lähtivät kiertämään Suomea ja kokeilemaan 17:ää elämystä. 
Reissuun mahtui kaikenlaista - suklaatastingista ralliautolla ajoon. Jokaisen koetun elämyksen jälkeen elämystestaajat julkaisivat video- sekä tekstimateriaalia, jotta yleisöllä olisi mahdollisuus perehtyä kaikkien elämysten sisältöön. Kaikkia koettuja elämyksiä ja tuotettua materiaalia pääset tarkastelemaan tällä Suomen paras elämys -nettisivulla.
 


Elämystestaajat Niko ja Tuuli kampanjan alussa

Mitä kaikkea kampanjan aikana tapahtui?

Reissun aikana koimme upeita hetkiä niin maalla, vedessä kuin ilmassassakin. Ennakkoluulojamme kumottiin urakalla: helpolta kuulostavat elämykset paljastuivat haastaviksi, rallikuskit korostivat liikenneturvallisuutta ja seikkailupuisto kävi kuntoilusta. Mietimme, saako karhuyöstä yhtään hyvää otosta, ja lopulta kameran muisti ei meinannut riittää. Oli kiinnostavaa tavata niin monia ihmisiä, jotka ovat tehneet harrastuksestaan työn, jota tekevät intohimolla. Elämysten lisäksi hienoja kokemuksia tarjosivat myös persoonalliset majoituspaikat sekä Suomen vaihtelevat maisemat. Ajokilometrejä kertyi yli 3000 – ja huikeita muistoja vähintään yhtä paljon.

-Tuuli


Mikä on ElämysLahjat.fi?

Lyhyesti, ElämysLahjat.fi on nettikauppa, josta kuka tahansa löytää elämyslahjan kenelle tahansa. Emme siis myy tavaraa, vaan seikkailuja ja elämyksiä. Olemme toimineet Suomessa vuodesta 2010 ja sinä aikana kasvattaneet tuotevalikoimamme nollasta yli 700 elämyslahjaan.