Päivä seikkailupuistossa - Flowpark, testattu 4.7.2012

Viidakon laki rules...

Niko ja Tuuli noudattivat viidakon lakia, nauttivat raikkaasta ilmasta Flowparkissa ja toteavat kokeneensa aktivoivan elämyksen. Niko todennäköisesti jatkaa tulevaisuudessakin puissa kiipeilyä.


1 § Valmistautuminen
Viidakkopäivään tarvitset erityisesti seikkailunjanoa ja kiipeilyintoa. Myös vauhdinkaipuu ja rohkeus parantavat elämystä! Pue päällesi vaatteet ja kengät, joissa on helppo liikkua. Valjaat ja niiden käyttöopastuksen saat astuessasi viidakkoon.


2 § Kiipeily
Käy ensimmäiseksi läpi testirata, jotta ylhäällä puissa ei sattuisi epämiellyttäviä yllätyksiä. Viidakossa on reittejä eri korkeuksissa ja eri vaikeustasoilla. Jos olet seikkailemassa ensimmäistä kertaa, etene alhaalta ylöspäin, helposta vaikeampaan. Kokeile rohkeasti myös liukuja, liaaneja ja heiluvia polkuja.


3 § Lapsenomaisuus
Ota mallia lapsista! He ovat ketteriä, nopeita ja uskaliaita – ja jaksavat usein seikkailla loputtoman pitkään. Varsinaisille radoille vaaditaan 120 cm pituus, mutta perheen pienimpienkään ei tarvitse jäädä pois viidakkoseikkailusta, sillä heille on oma leikkiratansa. Flowpark sopii koko perheen elämykseksi, vaikka aikuisista haasteet joskus tuntuvatkin ylivoimaisilta.


4 § Fyysinen kunto
Viidakkoseikkailu käy kuntoilusta ja kehittää tasapainoa ja koordinaatiota. Jos kiipeily väsyttää, voi keskittyä muiden kiipeilijöiden katselemiseen alhaalta käsin. Henkilökunta lupautuu tulemaan apuun, jos kunto tai kantti loppuu totaalisesti kesken radan.


5 § Flow
Muistatko, miten lapsena kiipeilit puissa sen kummempia pelkäämättä? Yritä päästä samaan tunnelmaan! Parhaimman flow’n saavuttaa yhdessä mukavan porukan kanssa toinen toistaan kannustaen. Luota vaijereihin ja varusteisiin, haasta itsesi ja anna mennä!

 

Tuuli, elämystestaaja
-Tuuli, elämystestaaja