Ylellinen hoitopaketti Aurinko, testattu 20.7.2012

Rokua Spa

Hemmottelun monet muodot

Hoitohuoneessa soi lempeä musiikki, ja vieressä olevasta kylpyammeesta kohoaa raikas yrttien tuoksu. Ylellinen hoitopaketti Aurinko alkaa rauhallisella mutta tehokkaalla hieronnalla. Rokua Heath & Spa'n Heli Pinoniemi keskittyy hieromaan helposti jumiutuvia niskan ja hartiaseudun alueita.

Olen varma, että juuri tällaista käsittelyä moni istumatyöläinen kaipaisi – mutta tekee tämä hyvää elämystestaajallekin! Yrttikylvyssä lämpö leviää koko kehoon ja 20 minuuttia kuluu nopeasti. Vaikka Niko kuvaa vieressä, olen vaipumaisillani uneen Pinoniemen palatessa huoneeseen. Kylvyn jälkeen olo on rentoutunut ja levollinen.

Elämyksen kruunaa hetki relax-huoneessa, jossa hoidon päätteeksi saa nauttia mehua ja hedelmiä omassa rauhassa. Ennen hoitopakettia fysioterapeutti Pirjo Kuukasjärvi teki minulle Rokuan kuntokatsastuksen. Ajattelin hieman pelonsekaisin tuntein joutuvani juoksemaan Cooperin testin ja nostelemaan valtavia painoja, mutta kuntotestaus sujuikin viidessä minuutissa lepotestinä lattialla maaten! Myös kuntokartoitukseen kuuluva kehonkoostumusmittaus oli hetkessä ohi, ja mukaani sain paljon tietoa omasta kehostani sekä minulle sopivia liikuntasuosituksia.
 


Huonokuntoistenkaan ei siis kannata kuntokartoitusta pelätä,
varsinkin kun siitä hyötyy sitä enemmän, mitä huonommassa kunnossa on. Ja kun kartoituksen tekee useamman kerran, näkee kunnon kehityksen konkreettisesti. Kuntokartoituksesta motivoituneena suuntasin Nikon kanssa kylpylän puolelle polskimaan. Rokua Spa'ssa riittää erilaisia hemmottelukeinoja: kuntosali, monipuoliset ryhmäliikuntatunnit ja melonta sopivat aktiivisille lomanviettäjille, lepoa kaipaavat voivat kokeilla hoitoja, saunomista ja allasosastoa.

Maistamisen arvoinen on myös tunnelmallisen Kotaravintolan illallinen, jonka raaka-aineet on hankittu lähiseudulta. Nam! On varmaan sanomattakin selvää, että Rokua-elämysten jälkeen uni saapui nopeasti!
 

- Tuuli, elämystestaaja

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.