Vetovarjoilu, testattu 12.7.2012

Vetovarjoilu Saimaa

Lennän, polskin ja uin...

Oletko koskaan haaveillut elämyksestä, jossa voisit ihailla upeaa maisemaa ylhäältä ja saisit laskeutua välillä pulahtamaan virkistävään järviveteen? Sitten vetovarjoilu on juuri sinulle.

Saimaa Adventuresin tarjoamaa vetovarjoilua voi kuvailla leppoisaksi liitelyksi, jossa päätä ei liikaa huimaa. Elämys alkaa märkäpuvun pukemisella. Sitten minut kiinnitetään varjoon ja liitetään köyteen, jonka toisessa päässä on moottorivene. Tuuli kuvaa vetovarjoilun veneestä käsin.

Moottorivene nostaa minut varjoineni nopeasti noin 50 metriin. Tuota pikaa pääsen ihailemaan Saimaan maisemia. On kuin istuisin aurinkotuolissa, olo on sen verran rento! Liitelen viitisen minuuttia järven yläpuolella, ja sitten vauhti hiljenee. Varjo laskee pikku hiljaa alaspäin järveä kohti.
Minua ei jännitä, koska kaikki tapahtuu rauhallisesti,
eikä äkkipikaisista liikkeistä ole tietoakaan. Kosketan kädelläni veden pintaa ja samassa moottorivene pärähtää käyntiin ja matkaa jatkuu taas ylöspäin. Välillä olen ylhäällä ihailemassa maisemia, välillä taas järven tasolla virkistäytymässä. Mielestäni vetovarjoilu on sopivan leppoisan elämyksen tunnusmerkit täyttävä kokemus (ei liian jännittävä).

Lopuksi laskeudun kokonaan veteen. Vesi on lämmintä. Nousen veneeseen, mutta ajatukseni ovat vielä yläilmoissa: kiitos Saimaan elämyksen!

- Niko, elämystestaaja

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.