Villa Falco

Villa Falco tarjoaa uniikkeja sauna- ja paljuelämyksiä Nuuksion kauniissa ja rauhallisissa kansallispuiston maisemissa. Elämyksellinen Villa Falco sijaitsee hyvien yhteyksien varrella ja paikkaan pääseekin autolla Espoon keskustasta vain 20 minuutissa. Nuuksion ympäristö tarjoaa aitoa luksusta eräilyyn vuoden ympäri. Villa Falcosta löytyy perinteinen puusauna ja palju täysin omaan käyttöön.
Selaa kategorioita

Villa Falco Nuuksio

Villa Falco on moderni Villa Nuuksion kansallispuiston maisemissa. Glamping -tyylinen Villa Falco tarjoaa sauna- ja majoituselämyksiä Espoossa, luonnon keskellä. Täällä voi nauttia perinteisen puusaunan löylyistä ja pulahtaa terassilta löytyvään paljuun nauttimaan rauhasta. Henkilökuntaakaan ei vierailun aikana paikalla ole, eli Falcon elämykset ovat aidosti rentouttavia kaikille. Villa Falco sijaitsee vain 30 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä, aivan Nuuksion kansallispuiston vieressä. Sijaintinsa johdosta Villa Falcon elämykset voi yhdistää helposti esimerkiksi kansallispuiston vierailun yhteyteen.

Sauna- ja paljuelämyksiä

Villa Falco soveltuu hienosti majoituskohteeksi, mutta tarjoaa myös pelkkiä sauna- ja paljuelämyksiä niitä kaipaaville. Polttari- ja synttäriporukat nauttivat näistä elämyksistä, mutta saunaelämyksiin ei aina tarvita edes syytä, vaan ne sopivat myös arjen luksukseksi. Elämyksiin sisältyy saunan ja paljun käyttö omalle porukalle, sekä pyyhkeet, kylpytakit ja tossut elämyksen ajaksi. Myös ruokailu on mahdollista järjestää lisämaksusta, jolloin elämyksen aikana ei tarvitse huolehtia muusta kuin rentoutumisesta. Villa Falcon alueeseen kuuluu kansallispuistoon rajoittuva kauniisti valaistu patio, joka yhdistää saunarakennuksen, puulämmitteisen kylpypaljun, erillisen ruokailutilan ja nuotiokatoksen tunnelmalliseksi kokonaisuudeksi. Hirsituvassa on vuoteet kahdelle, kamiina ja lisälämmitin jos kylmä jostain syystä yllättäisi. Hirsituvan kamiina on myös loistava tapa luoda tunnelmaa pimeneviin iltoihin. Tuvan suuret ikkunat tuovat tilaan myös paljon luonnon omaa valoa. Hirsituvassa tunnet kuinka olisit osa luontoa. Puulämmitteisessä saunassa voi rentoutua ja lämmittää pesuvedet perinteisesti kiukaan omassa padassa. Kesäkaudella käytössä on lisäksi ulkosuihku. Talvikaudella tilat ja kylpypalju luovutetaan valmiiksi aina lämmitettynä. Ruokaa voi valmistaa tunnelmallisella katetulla nuotiolla tai kaasugrillillä. Ruokailutilasta löytyy jääkaappi, kahvin- ja vedenkeitin, keittolevy, leivänpaahdin ja astioita. Villa Falcon alueella on oma ulko-wc. Polku kansallispuiston reitille kulkee noin 300 m päässä Villa Falcoa. Nuuksion kansallispuisto tarjoaa loistavat puitteet sienestämiselle ja marjastamiselle.

Rentoutusta ja kansallispuiston rauhaa

Villa Falco sijaitsee Nuuksion kansallispuistossa ja vain 1,5 kilometrin päässä Suomen luontokeskus Haltiasta. Läheisyydestä löytyy Haukkalammen ulkoilureitit ja luontokeskuksen ravintola. Lisäksi laskettelukeskus Swinghill ja Bikepark sijaitsee vain 500 metrin päässä Villa Falcoa. Pitkäjärvelle matkaa vain noin 500 metriä ja Ruuhijärvelle noin yksi kilometri. Nuuksio ei ole pelkästään kansallispuisto vaan myös paljon enemmän. Saunaillan ja paljussa lillumisen päätteeksi voikin halutessaan käydä poimimassa lähiympäristöstä metsän antimia ja kokkailla niitä modernissa keittiössä. Paikan mukavuuksiin kuuluu myös puutarha, ilmainen WiFi ja ilmainen sekä yksityinen pysäköintialue. Lisämukavuuksia Villa Falcossa ovat ehdottomasti grillausmahdollisuus ja iso terassi. Villa Falco sopii erinomaisesti pariskunnille, ystäville ja kaikille jotka nauttivat saunomisesta ja luonnon rauhasta.

Villa Falco tarjoaa ikimuistoiset elämykset

Polttarit, synttärit, miniloma tai muuten vain, Villa Falco tarjoaa rentouttavia elämyksiä ympäri vuoden. Anna siis lahjaksi tai koe itse tämä luonnon keskellä sijaitseva keidas, jonka elämykset eivät jätä ketään kylmäksi!