Extreme-elämykset

Mikäli etsit vauhdikasta lahjaa ilmassa, maalla tai vedessä, kannattaa kurkata extreme-elämysten valikoimamme. Voit yllättää vauhtia ja vaarallisia tilanteita etsivän ystäväsi jollakin huimalla lentoelämyksellä tai vaikka ajokokemuksella, jossa pääsee kiihdyttämään kaasu pohjassa.

Meiltä löydät huimimmat lento-, vesi- ja ajoelämykset. Vaihtoehtoja riittää Tandemhypystä laskuvarjolla aina Ferrarilla kurvailuun ja paljon muuta! Myös Crosskart, Sukelluskokeilu ja Rallikyyditys ovat kaikki unohtumattomia extreme-kokemuksia!

Selaa kategorioita
Näytetään: 64
Elämyksiä nähty 60 / 64

Extreme-elämys nostaa sykettä

Etsitkö elämystä, joka saa sydämen pumppaamaan? Tai haluaisitko vain kokeilla jotain uutta ja jännittävää? Olet tullut oikeaan paikkaan!

Extreme on elämysten keulakuva

Elämyslahjat tarjoaa monia elämyslahjoja, joita adrenaliinin nälkäiset ja jännitystä etsivät rakastavat. Olipa kyseessä sitten laskuvarjohyppy, rallikyyditys, benjihyppy, mönkijällä ajo tai ammunta, extreme-elämys kiinnittää taatusti läheisesi huomion. Extreme-elämys sopii lahjaksi läheisellesi, joka rakastaa elää reunalla!

Extreme-elämyksiä jokaiseen makuun

Aika lähteä seikkailuun! Sammuta jännityksen etsijän jano antamalla hänelle lahjaksi aito extreme-elämys ja samalla uskomatonta seikkailua, vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Miltä kuulostaisi esimerkiksi kalliokiipeilykokeilu, crosskarting, elämyslento varjoliitimellä, Lamborghini-ajo, maisemalento helikopterilla tai laskeutuminen mäkihyppytornista? Tai olisiko lahjan saajan mieleen jokin huikeista vesielämyksistämme, esimerkiksi flyboard, sukelluskokeilu tai koskenlasku?