Country Safari Lammi

Pidätkö vauhdista? Oletko luonnon ystävä? Oletko kyllästynyt ajamaan kaupunginruuhkissa? Jos vastauksesi on kyllä, Country Safari Lammi on oikea paikka sinulle. Offroad ajo oikealla maasturilla ei ole jokapäiväistä herkkua. Country safari nimensä mukaan vie sinut matkalle läpi Suomen kauniin luonnon ja pääset samalla nauttimaan vauhdin huumasta. Tule nauttimaan koko perheen, työporukan tai ystävien kanssa mukava päivä maatilalla täynnä aktiviteetteja!
Selaa kategorioita

Country Safari Lammi

Maatila Hämeenlinnan Lammissa tarjoaa idyllisen ympäristön poissa kaupungin sykkeestä. Maatilalla on mahdollista järjestää esimerkiksi yrityksen virkistyspäivä tai muita juhlia. Maatilalta löytyy itse tilan lisäksi suuri alue metsää, jossa on mahdollista ajaa maastoautoilla niille tarkoitetussa ympäristössä. Itse tilalla on mahdollista harjoitella esimerkiksi jousiammuntaa ja veitsenheittoa tai pelata suosittua frisbeegolfia. Itse ajoradalle ei tarvitse lähteä yksin, vaan mukaan lähtee opas, joka mahdollistaa unohtumattoman kokemuksen Suomen kauniissa luonnossa. Country Safari Lammi tarjoaa unohtumattoman päivän koko perheelle vauvasta vaariin.

Vauhdin huumaa

Country Safari Lammin maastoautosafari soveltuu kaiken ikäisille hurjapäille. Ajamiseen tarvitaan voimassa oleva ajokortti, mutta auton isosta koosta johtuen. Autona toimii ikoninen offroad auto, Range Rover. Reitti kulkee tilan läheisessä metsässä, eikä varmasti jätä ketään kylmäksi. Reitiltä löytyy offroad ajeluun kuuluvia kantoja ja muita hidasteita. Reitin varrella on mahdollista pysähtyä ja nauttia nuotio tunnelmasta, keittää pannukahvia tai vaikka järjestää jonkinlaisia kilpailuita. Reitti valitaan aina kuskin taitojen ja kokemuksen mukaan ja kuskia on mahdollista vaihtaa kesken ajon. Ajolle mukaan lähtee ajo-opas varmistamaan, että ajosta saadaan varmasti kaikki irti. Vaikka vain yksi voi ajaa autoa kerralla, reitin vaativuus varmistaa, ettei kanssamatkustajillekkaan tule tylsää. Jos nautit luonnosta, hyvästä tunnelmasta porukalla ja vauhdin hurmasta tämä elämys on juuri sinulle.

Kaunis Luonto

Idyllinen maatila, joka sijaitsee Hämeenlinnan lähellä tarjoaa mahdollisuuden kokea vauhtia, luonto ja ikimuistoinen päivä perheen, ystävien tai vaikka työporukan kanssa. Tilan aktiviteetit ja itse maastoautosafari varmistavat, että voit viettää koko päivän luonnossa. Ainutlaatuinen maastoautosafari on jotain, mitä ei kaupungin vilskeessä pääse kokemaan ja tuo autoiluun uuden perspektiivin pelkän ruuhkassa istumisen sijasta.

Suomen Safari

Tule siis nauttimaan luonnosta erilaisten aktiviteettien parissa, josta jää kerrottavaa pitkäksi aikaa. Koe kirveenheitto ja maasto safari yhden päivän aikana. Extreme lajien tasapainoksi Country safari Lammissa onj mahdollista lopettaa päivä rauhallisesti vaikka frisbeegolfin parissa. Tälläistä pakettia ei ole tarjolla missään muualla joten pakkaa mukaan ystäväsi tai perheesi ja hieman seikkailumieltä niin koet unohtumattoman päivän Country safari Lammissa!