Kihlajaislahjat

Juuri kihlautunut pariskunta arvostaa yhteistä laatuaikaa. Rentouttavat tai romanttiset elämykset ovat loistavia lahjoja kihlaparille, esimerkiksi romantiikkapaketti Tallinnassa tai erilaiset hierontapaketit. Mikäs sen parempaa kuin pieni irtiotto arjesta?

Elämyksistä löytyy runsaasti aktiviteetteja, jotka sopivat meneville pariskunnille, kuten kuumailmapallolento, tai vaikkapa kalliokiipeily. Ruoan ystäville sopisi jokin ruokaelämys, esimerkiksi Illallinen pimeässä tai Kieltolaki illallisristeily. Kannattaa kurkata myös häälahjojen valikoima, sopivaa lahjaa etsiessä.  

Selaa kategorioita
Näytetään: 180
Elämyksiä nähty 60 / 180
Hääuutiset aina saavat kasvosi hymyilemään, mutta täydellisen kihlajaislahjan ostaminen voi olla hieman hankala tehtävä, varsinkin jos tunnet vain toisen tulevasta parista. Olemme järjestäneet hauskan valikoiman kihlajaislahjoja pariskunnille. Lahjamme ovat sopivat, morsiamelle, sulhaselle tai molemmille. Meillä on runsaasti innovatiivisia ja elämyksellisiä kihlajaislahjoja, joista voit valita. Kihlajaislahjojen joukosta voit myös koota oman häälahjalistasi. Elämyslahja on tapa onnitella kihlajaisparia ja lahjoittaa heille kokemus juhlistaakseen tätä jännittävää aikaa elämässään. Elämykset kahdelle tarjoavat yhteistä aikaa kihlajaisparille. Lahjat tarjoavat aikaa rentoutua ennen kuin he alkavat suunnitella isoa päivää.
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.