Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Chakrahoito

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Chakrahoito

Turku
1 henkilöä

55 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
55 €

12 chakran puhdistus, aktivointi ja tasapainotus

Chakrat ovat energiakeskuksia, jotka hallitsevat energian virtausta kehossamme. Energia kulkee chakroihin aurakentän kautta. Chakrahoidossa puhdistetaan, aktivoidaan ja tasapainotetaan eri tavoin 12 chakraa sekä muita pienempiä chakroja. Jokaisella chakralla on oma tehtävänsä ja tarkoituksena.

Chakroilla on suora, välitön vaikutus jokapäiväiseen elämäämme. Chakrat hallitsevat umpieritysjärjestelmäämme, joten chakrojen puhdistaminen tasapainottaa myös tunteet ja hormonit. Chakrahoito avaa tukoksia, turhia sidoksia ja ajatusmalleja, joilla ei ole enää merkitystä elämässäsi ja joista olet valmis luopumaan. Hoito lisää energioiden virtausta ja tuo selkeyttä elämääsi. Chakrahoito saa tuntemaan olon keskittyneemmäksi ja maadoittuneemmaksi, ajatukset rauhoittuvat.

Mitä elämyslahja sisältää?

60 minuutin hoitoon kuuluu jalokiviterapiaa, chakrojen vahvistaminen heilurin avulla, chakrahengitystä, chakrameditaatiota sekä usein myös eteerisiä öljyjä. Hoidossa puhdistetaan myös aurasi.

Kenelle elämyslahja sopii?

Chakrahoito sopii kaikille, jotka arvostavat kokonaisvaltaista hyvinvointia. 


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Turku

Vaatteet

Vaatetukselle ei ole erityisvaatimuksia.

Kesto

60 minuuttia.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Ympäri vuoden.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.