Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Taidokasta lähiruokaa - illallinen Graniittilinnassa

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Taidokasta lähiruokaa - illallinen Graniittilinnassa

Helsinki
1-4 henkilöä

50 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
50 €

Lähiruokaa stadilaisittain pitkänsillan paremmalla puolella!

Vahvasti suomalaiseen ruokaperinteeseen nojautuva, lähialueen tuoreita raaka-aineita ja kauden kiinnostavimpia antimia taidolla hyödyntävä Graniittilinna tunnetaan á la carte -ruokalistastaan, tunnelmallisesta miljööstään ja hienovaraisesta palvelustaan. Graniittilinna tarjoaa omaleimaisen paikan liikelounaille, illallisille ja yksityistilaisuuksille. 

Graniittilinnasta huokuu intohimo perinteikkääseen, elämyksiä tuottavaan ruokaan ja palveluun. Yhteistyö läheisen Hakaniemen kauppahallin kauppiaiden kanssa maistuu lautasella ja rentouttava tunnelma jättää tilaa ruoasta nauttimiselle sekä antoisille keskusteluille. Vuonna 2004 avatun ravintolan lämmin arvokkuus tuo mieleen kulttuuri- tai klassikkoravintolan, jonka tyyli ja persoonallisuus kantavat vuosikymmenestä toiseen.

Mitä elämyslahja sisältää?

Tämän elämyksen arvo on 50€, ja hintaan sisältyy ruokalistalta vapaasti valittuja ruokia. Alkoholituotteet eivät kuulu lahjakorttiin.

Kenelle elämyslahja sopii?

Elämys sopii kaikille ruoan ystäville. Illalliselle voi mennä vaikka puolisonsa tai ystävänsä kanssa.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

Aukioloajat: Ma 11-22 Ti-to 11-24 Pe 11-00.30 La 14-00.30 Su Suljettu

Osallistujat

1-4 henkilöä.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Tämän lahjakortin arvo on 50 € ja hintaan sisältyy ruokalistalta vapaasti valittuja ruokia. Lahjakortin arvon ylittävä summa maksetaan ruokalistan hintojen mukaan. Lahjakorttia ei voi käyttää alkoholin ostoon.Vaihtoehtoiset elämykset:


Asiakkaiden mielipiteet (1)

 

Granaattilinna on nostalginen paikka, tosi hieno ja palvelu on erittäin ystävällistä. Meille oli ainutlaatuinen elämys.Kiitoksia

1
Kirjoita arvostelu

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.