Jääkiipeily Haminalahdessa ryhmälle

1 2 3 4 5 (0)
Kuopio
8 henkilöä

390 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Kiipeilyä aidolla jääputouksella

Noin 15 metriä korkea putous sopii ensikertalaisille jääkiipeilyyn tutustumiseen. Kiivetessä käytetään jäähakkuja ja jäärautoja, ja mukaan tarvitset omat laskettelumonot tai jäykät vaelluskengät. Jatkossa voit myös vuokrata jäävarusteita meiltä.

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

Opetuksen sekä välineet jääkiipeilyyn.

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Jääkiipeily on mitä mainioin lahja kaikille, jotka nauttivat talvisesta luonnosta ja liikkumisesta sen keskellä. Lahja sopii normaalikuntoisille eikä se vaadi ennakko-osaamista.

Tiesitkö?
Jääkiipeily on kalliokiipeilystä kehittynyt talvella harrastettava kiipeilylaji. Siinä kiivetään luonnon tai ihmisen muodostamia jääseinämiä pitkin. Kyseessä voivat olla vaikkapa jäätyneet vesiputoukset tai muut seinämät, joiden yli virtaava vesi on jäätynyt. Jääkiipeily on melko pitkälle kalliokiipeilyn tapaista vaikka olomuoto on erilainen. Välineistössä on erilaisuutta. Joskus samaa seinämää voidaan käyttää kesäisin kalliokiipeilyyn ja talvisin jääkiipeilyyn. Joissakin tapauksissa jääkiipeily ei ole sidoksissa vuodenaikaan, mikäli alue on tarpeeksi korkealla tai arktisella alueella, jolloin jäätä on myös kesäisin.

Sijainti

Kuopio

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti. Mukaan tarvitset omat laskettelumonot tai jäykät vaelluskengät.

Kesto

3 tuntia.

Osallistujat

Vain osallistujille.

Sää

Talvikaudella.

Lisätiedot

Lahja on tarkoitettu 2-8:lle hengelle.


Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.