Lasihelmen valmistus kahdelle

1 2 3 4 5 (1)
Hämeenlinna
2 henkilöä

150 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Lasihelmien salat tunnettiin jo faaraoiden Egyptissä

Soda Shop Design -studion lasinpuhaltajat opastavat tämän lahjan saajan lasinvalmistuksen saloihin. Kurssilla tutustutaan lasihelmityöskentelyyn eli niin kutsuttuun lampputekniikkaan, minkä jälkeen valitaan värit ja koristekuvio. Lopputuloksena on kaunis koriste-esine, joka muistuttaa ihanasta lahjasta vielä pitkään.

Lasihelmien salat tunnettiin jo faaraoiden Egyptissä – juuri lasihelmet olivat ensimmäisiä kokonaan lasista valmistettuja esineitä, ja niiden historia juontaa juurensa jopa 4 000 vuoden taa. Valmistetusta helmestä kootaan yhdessä neljän yksivärisen pikkuhelmen kanssa kaunis kaulakoru tai yksilöllinen avaimenperä. Valmis helmi on halkaisijaltaan noin 2–3 cm.

Mitä elämyslahja sisältää?

Lasihelmi valmistetaan pöydässä kiinni olevan kaasuliekin äärellä 1100-asteisesta lasimassasta lasinpuhaltajien avustuksella. Elämys etenee vaiheittain seuraavasti:

  • Tutustuminen lasistudioon ja lasihelmien valmistukseen
  • Lasihelmen värien ja koristekuvion suunnittelu
  • Helmen valmistaminen lasinpuhaltajien opastuksella perinteisellä lampputekniikalla
  • 4 pientä yksiväristä lasinpuhaltajien valmistamaa helmeä itse valmistetun helmen rinnalle
  • Helmen liittäminen nahka- tai puuvillanauhaiseen kaulakoruun tai avaimenperäksi

Kenelle elämyslahja sopii?

Elämys sopii yhdelle, kahdelle tai jopa 50 hengen ryhmälle. Kuka vain soveltuu lasihelmien tekijäksi – sopii myös lapsille aikuisen seurassa.


Sijainti

Hämeenlinna

Vaatteet

Tilaisuuden luonteen mukaisesti

Kesto

45 minuuttia.

Osallistujat

2 henkilöä.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Lasihelmi täytyy jäähdyttää hitaasti huoneenlämpöön, jotta jännitteet poistuvat ja siitä tulee kestävä. Helmeä ei siis saa heti mukaansa, vaan sen voi noutaa lasinpuhallusstudiolta sovitusti 2 viikon kuluttua tapahtumasta tai se voidaan lähettää perille. Postitus maksaa Postin hinnaston mukaisesti 5,90/1-50 helmeä


Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.