Life for Woman -rentoutushoito (90 min)

1 2 3 4 5 (0)
Helsinki
1 henkilöä

98 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Hellivä ja kokonaisvaltainen rentoutushoito

Tiedät varmasti jonkun, joka on hellän, mutta rentouttavan kosketuksen tarpeessa. Kokonaisvaltainen rentoutushieronta tekee eetvarttia kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta, mutta tämä elämys on suunnattu erityisesti kauniimman sukupuolen edustajille.

Life for Woman -hoidon aikana lahjan saaja pääsee keskittymään omaan itseensä ja vaipumaan tyyniin ajatuksiin rauhallisessa ympäristössä, miellyttävän musiikin soidessa. Rentoutuminen arjessa auttaa hallitsemaan kiireen tuntua, edistää terveyttä ja ennaltaehkäisee sairauksia, minkä vuoksi hierontalahjaa voi suositella mihin tahansa tilaisuuteen.

Mitä elämyslahja sisältää?

Elämyslahja sisältää 90 minuutin mittaisen Life for Woman -rentoutushoidon, jossa keskitytään niska-hartiaseutuun sekä pään ja käsien keskeisimpiin alueisiin. Osaksi hoitokokonaisuutta kuuluu kattava ja elvyttävä päähieronta, joka avaa lihasjumeja paikoista, joiden harva edes ymmärtää vaikuttavan lihasten hyvinvointiin. Hierontahetken kruunaa ylellinen hoitoöljy, jonka aromit ja pehmeys hellivät lahjan saajaa kehon ja mielen rentoutuessa hieronnan voimasta.

Kenelle elämyslahja sopii?

Elämyslahja sopii kaikille hieronnasta pitäville (eli meille kaikille!?), hemmottelua kaipaaville sekä hyvinvoinnista kiinnostuneille naisille. Life for Woman on täydellinen lahja esimerkiksi omalle rakkaalle tai äidille, jonka tiedät nauttivan rentouttavasta hieronnasta.


Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

90 min

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Säällä kun säällä.


Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.