Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Mezcal-tasting kahdelle

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Mezcal-tasting kahdelle

Erottajankatu 9
2 henkilöä

52 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
52 €

Makumatka Amerikan mantereen alkoholeihin

Chihuahua Julepissa tarjoillaan laadukkaita cocktaileja, joiden siirapit ja pyreet on valmistettu käsityönä paikan päällä. Lisäksi baari on keksinyt tarjota asiakkailleen yhtä Meksikon klassisimmista alkoholijuomista oikein tastingin muodossa, kun uskaliaat tarttuvat kiinni mezcal-kippoon. Mezcal on tequilan tapainen vahva viina, johon on saatettu säilöä toukka tai skorpioni merkiksi puhtaasta alkoholista. 

Chihuahua Julepin tuotevalikoima painottuu Amerikan mantereen alkoholeihin ja heidän tyylinsä on rohkea ja runsas. Paikan päällä on aina pöytiintarjoilu ja henkilökunnan palvelu on todella huomioivaa. Baarin sisustus on yhdistelmä 1900-luvun Amerikkaa ja meksikolaista olohuonetta, joten tunnelma on siis taattu.

Mitä elämyslahja sisältää?

Tämä elämyslahja sisältää vapaamuotoisen tastingin kahdelle hengelle, jossa maistetaan kolmea laadukasta mezcalia 2 cl:n annoksina. Maistelussa käytetään lasien sijasta perinteisiä savisia mezcal-kippoja.

Kenelle elämyslahja sopii?

Tämä elämyslahja sopii niin vanhoille kuin uusillekin mezcalin ystäville; tästä tulevat innostumaan erityisesti tequilan ja muiden vahvojen juomien ystävät. Lienee sanomattakin selvää, mutta kerrotaan vielä, että elämys on kielletty alle 18-vuotiailta. 


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Erottajankatu 9

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

Maistelun ajan.

Osallistujat

2 henkilöä.

Sää

elokuu - kesäkuu

Lisätiedot

Suosittelemme käyttämään lahjakortin alkuillasta klo 17–20 välisenä aikana. Emme ota varauksia iltaisin. Jos lahjakortti käytetään loppuillasta tai viikonloppuisin, niin kannattaa varautua pieneen jonottamiseen, että saatte paikat.

Baari on auki joka päivä klo 17–01 elokuusta kesäkuuhun (heinäkuu suljettu).

Sisään pääsee soittamalla ovikelloa. Kännykän käyttö ja valokuvaaminen on sisätiloissa kielletty.

Tilaisuuden luonteesta johtuen elämyslahja on K-18.

Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.