Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Olut-tasting yhdelle

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Olut-tasting yhdelle

Helsinki
1 henkilöä

60 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
60 €

Tehokurssi maukkaiden oluiden maailmaan

On aika paneutua kunnolla huurteisten herkkujen maailmaan! Tämä elämys antaa vastaa kysymyksiin, joita huurteisen äärellä pohdimme: miten oluet ovatkaan niin erilaisia lukuisine makuineen ja väreineen? Tästä alkaa kurssi oluen ystävälle, joka haluaa tutustua maltaisiin herkkuihin vielä tarkemmin.

Pienpanimot ja niiden maukkaat tuotteet ovat nostaneet oluet trendituotteiksi, joita nautiskelevat kaikki suomalaiset muodikkaista helsinkiläishipstereistä aina mökkihöperöihin lappilaisiin asti. Kaikki eivät kuitenkaan vielä tiedä, kuinka laatuolutta valmistetaan, ja tämä kysymys nouseekin elämyskurssin keskiöön. Brewniversen olutmestarit uskovat, että kaikki oluet ovat merkittäviä ja toivottavat maistelijat tervetulleiksi huurteiseen maailmaansa.

Mitä elämyslahja sisältää?

Tällä elämyskurssilla osallistujat saavat uusia näkökulmia maailman suosituimman alkoholijuoman parissa. Kurssilla perehdytään oluen raaka-aineisiin, valmistukseen sekä eri tyyleihin. Näiden lisäksi aiheeseen perehdytään tietenkin maisteluannosten muodossa, jolloin oppi onnistuu kaikkien aistien kautta – että kippistä vaan kaikille! 

Kaikkiaan elämyslahja sisältää seuraavat edut:

  • Johdatus maltaiseen maailmaan raaka-aineiden esittelyn ja tärkeimpien valmistusperiaatteiden kautta
  • Pohditaan, millaisiin seikkoihin oluen maistelussa voi kiinnittää huomiota
  • Maisteluannokset eri oluista

Kenelle elämyslahja sopii?

Kurssi sopii niin olueen jo perehtyneille kuin myös aloitteleville vaahtoviiksille, jotka haluavat oppia lisää oluen valmistusprosessista. Kurssi on täydellinen lahja kaikille täysi-ikäisille nautiskelijoille suosikkijuomaan katsomatta – tällä kurssilla viihtyvät varmasti myös viinien ja siiderien ystävät. Maisteluannoksista johtuen kurssi on K-18.

 


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

2 tuntia.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Säällä kun säällä.

Lisätiedot

Kurssin alaikäraja on 18 vuotta.

Kurssi toteutetaan, kun ilmoittautuneita on vähintään seitsemän.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.