Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Shitty Dinner yhdelle Tampereella

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Shitty Dinner yhdelle Tampereella

Tampere
1 henkilöä

79,99 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
79,99 €

Luokattominta palvelua ikinä!

Tämä illallisshow on pakko kokea itse, sillä naurumaratoni on taattu juttu!

Illallisen aikana osallistujat nauttivat gourmet-ruokaa upeissa puitteissa, mutta jotain on pahasti vialla. Palvelu reistailee, tarjoilijat vaikuttavat täysin ammattitaidottomilta ja ilmassa lentelee mitä pahimpia solvauksia – tervetuloa Shitty Dinner -illalliselle! Illallisen päätähtinä ammattitaitoisten kokkien lisäksi toimivat ammattinäyttelijät, jotka pitävät huolen siitä, että lahjan saaja pääsee nauttimaan luokattomimmasta palvelusta, jota on koskaan saanut kokea.

Mitä elämyslahja sisältää?

Elämyslahja sisältää kolmen ruokalajin gourmet-illallisen yhdelle henkilölle sekä illallisen ympärille rakennetun teatterishow'n Tampereen viinibistro Winebridgessä. 

Kenelle elämyslahja sopii?

Tämä elämys ei sovi tiukkapipoisille! Shitty Dinner sopii huumorin päälle ymmärtäville läheisille ja pariskunnille, jotka haluavat kokea uusia ravintolaelämyksiä ja nauttia hyvästä ruoasta naurun säestyksellä.

Vinkki! Vie ystäväsi tai puolisosi yllätyksenä Shitty Dinnerille ja katso, kauanko hän katsoo huonoa palvelua läpi sormien tajuamatta mitään.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Tampere

Vaatteet

Illalliselle sopivat vaatteet.

Kesto

2,5 tuntia.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Valikoituina päivinä.

Lisätiedot

Illalliset järjestetään määriteltyinä päivinä. Illallispäivä tulee varata etukäteen lahjakortista löytyvän varauslinkin kautta. Illallinen järjestetään kun osallistujamäärä on täyttynyt. Kyseessä ei ole yksityistilaisuus.

Illallisia järjestetään ennaltamääriteltyinä päivinä. Illallinen tulee perua vähintään 5 arkipäivää ennen tilaisuutta, muussa tapauksessa lahjakortti katsotaan käytetyksi.

 


Palvelun toteuttaja


Vaihtoehtoiset elämykset:


Asiakkaiden mielipiteet (1)

Sara

Olipa meillä hauskaa! Huhhu. Pidän tämän ehdottomasti mielessä kun ensi kerralla olen lahjaostoksilla.

1
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.