Osta Superautoelämyksesi elokuun ajotapahtumaan Kiikalassa 17.-18.8.!

Påre Store & Salon

Påre Store & Salon on kauneushoitola Tervakoskella. Palveluista löytyy mm. monipuoliset kasvohoidot, jalkahoidot, käsihoidot, sokeroinnit, meikkaukset, ripsien ja kulmien muotoilut ja kestovärjäykset sekä erilaiset hemmottelupaketit. Påre Store & Salon tarjoaa myös laadukasta urheiluhierontaa.
Selaa kategorioita
Näytetään: 1

Påre Store & Salon käyttää vain parhaita raaka-aineita luonnonmateriaaleista. Jokainen raaka-aine on valittu harkitusti ja tuotteessa ei ole mitään ylimääräistä. Jokaisella mukana olevalla ainesosalla on syy olla mukana, ja kerromme sen avoimesti. Emme lupaa mitään mitä emme voisi lunastaa, minkä takia emme myöskään harrasta koruilevia mainoslauseita. Påre sopii kaikille ihotyypistä, iästä tai sukupuolesta riippumatta. Haluamme helpottaa kaikkien arkea ja tarjota yksinkertaisen, edullisen ja laadukkaan tavan pitää huolta omasta ihosta. Tiedostamme kosmetiikkateollisuuden ympäristöä kuormittavat globaalit haasteet, jotka yhteiskunnallisella tasolla vaikuttavat meihin kaikkiin. Haluamme tehdä osamme myös maapalloa hoitaaksemme ja siksi lahjoitamme jokaisesta ostetusta tuotteesta 0,10 € vaihtuvaan, aina harkitusti valittavaan toimialaan, kuten vaihtoehtoisten materiaalien keksimiseen, uusien innovatiivisten energialähteiden kehittämiseen, tehokkaampaan ja ympäristöystävällisempään maankäyttöön, ympäristöteknologiaan tai koulutuksen tuomaan ympäristötietoisuuteen.

Påre Store & Salon suosittuihin elämyksiin kuuluu kuumakivihieronta. Elämys sisältää lämmintä hemmottelua laavakivillä. Kuumakivihieronnassa vartalo hierotaan vesihauteessa lämmitetyillä laavakivillä. Lämmitetyt, sileät laavakivet tuovat lämpöä ihoon sekä rentouttavat, että hoitavat lihaksia.

Påre Store & Salon muita suosittuja elämyksiä ovat tasapainottavat kasvohoidot. Hoito toteutetaan kotimaisilla 100% luonnonmukaisilla Påre Skincare -tuotteilla. Tyyni palauttaa ihosi tasapainon omenahapolla, tulehdusta rauhoittavalla ratamolla sekä talineritystä hillitsevällä taikapähkinällä. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, mekaanisen ihonpuhdistuksen, omenahappokuorinnan, naamion, päähieronnan, seerumin sekä loppuvoiteen.

Påre Store & Salon muita suosittuja elämyksiä ovat hemmottelut jaloille. Elämys sisältää jalkahoidon kuorinnalla, naamiolla ja hieronnalla. Elämys sopii jokaiselle arjen pienistä hemmotteluhetkistä nauttivalle.