SOUL ELEMENTS

Soul Elements tarjoaa traditionaalista joogaa ja ayurvedistä kävelyhierontaa. Joogapalveluita järjestetään uudellamaalla ja kävelyhierontaa Kuuhuoneella, Helsingin Kalasatamassa. Soul Elements tarjoaa uutta tasapainoa elämään. Tärkeässä osassa on kokonaisvaltainen hyvinvointi, jonka kaikki palaset syntyvät tärkeistä elementeistä. Näitä elementtejä ovat mm. lepo, palautuminen, terveellinen ja voimauttava ravinto. Lisäksi palauttava liikunta on tärkeässä osassa kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Traditionaalinen Jooga on muinainen viisausperinne joka perustuu Intialaiseen lääketieteeseen, jossa keho-mieli yhteyttä ei eroteta toisistaan. Jooga perustuu rentoutukseen ja lempeyteen. Soul Elementrsin traditionaalinen jooga optimoi ihmistä kokonaisuutena. Jooga mahdollistaa oman elämän peruspohjaisen käsittelyn ja sen avulla pystyy päästämään irti ajatuksista ja toimintamalleista jotka eivät palvele. Jooga on loistava työkalu, somaattinen menetelmä, jossa kehon virtauksia ohjaamalla saavutetaan aistien herkistymistä sekä olotilan kohentumista.

Soul Elementsin Ayurvedinen kävelyhieronta on kokonaisvaltainen hierontahoitomuoto. Kävelyhieronta eroaa tutummista hierontamuodoista, sillä emme siinä ei keskitytä yksittäisiin lihaksiin tai lihasryhmiin. Koko keho käydään läpi kokonaisuutena. Soul Elementsin kävelyhieronta muun muassa lievittää kipuja ja edesauttaa elimistön itseään korjaavia mekanismeja toimimaan optimaalisesti. Kävelyhieronta pistää elimistön kuonat liikkeelle solutasolla ja jättää kehon harmoniseen tilaan hoidon jälkeen.

Soul Elementsin traditionaalista joogaa ja ayurvedistä kävelyhieronta sopii loistavasti kiireisen arjen palautumiseen ja oman hyvinvoinnin parantamiseen.
Selaa kategorioita
Näytetään: 1