Osta Superautoelämyksesi elokuun ajotapahtumaan Kiikalassa 17.-18.8.!

Visulahti

Visulahti sijaitsee kauniin Saimaan rannalla Mikkelissä. Suomi on tuhansien järvien maa ja Visulahti ottaa siitä kaiken ilon irti. Varsinkin, jos et ole kotoisin Saimaan lähistöltä, nämä maisemat tekevät varmasti sinuun vaikutuksen. Visulahti on koko perheen kesälomakohde ja sieltä löytyy puuhaa kaikenikäisille. Visulahdessa vierailemalla pääset näkemään Suomen luontoa parhaimmillaan.

Visulahti on perustettu vuonna 1991. Visulahden tarjontaan kuuluvat seikkailupuisto Dinosauria, XON-puisto, Vahakabinetti, sisäleikkipaikka Hyperdino, leirintäalue, lomakylä ja useita ravintoloita. Visulahdessa voit helposti majoittua lomakotitalossa, leirintämökissä tai leirintäalueella. Elämyslahjojen valikoimasta löydät Visulahden rannekkeet yhdelle ja kahdelle henkilölle sekä perheelle. Tervetuloa Visulahteen!
Selaa kategorioita

Ota suunnaksi Visulahti!

Visulahti on yksi Suomen suosituimmista perhelomakohteista ja se sijaitsee noin viiden kilometrin päässä Mikkelin keskustasta. Visulahdella on myös oma leirintäalue. Visulahdesta löytyy puuhaa koko perheelle ja säällä kuin säällä. Visulahden alue koostuu kolmesta alueesta: Dinosauriasta, HyperDinosta ja Visulahden vahakabinetista. Dinosauriassa on kaksi eri uima-allasta ja kolme isoa vesiliukumäkeä.Visulahdessa voit myös majoittua mukavasti lomakotitalossa, leirintämökissä tai leirintäalueella. Huvipuistopäivän yhteydessä voit myös kokeilla esimerkiksi minigolfia, tennistä, frisbeegolfia, beachsocceria, lentopalloa, sulkapalloa, mölkkyä tai petankia.

Visulahdessa on tekemistä koko perheelle

Visulahden ranneke on pääsylippu, jolla pääset nauttimaan vesi- ja seikkailupuisto Dinosauriaan, Vahakabinettiin ja sisäleikkipaikka Hyperdinoon. Dinosaurian vesipuistossa viihtyy koko perhe, hurjapäille on oma Xon-puisto extreme aktiviteetteineen ja vahakabinetissa voi ihmetellä tuttuja naamoja. Visulahden Dinosauria on alue, josta löytyy uima-altaita, vesiliukumäkiä, karuselleja ja paljon muuta tekemistä. Nälkäisenä ei myöskään tarvitse olla, koska alueelta löytyy ravintoloita ja ruokapuoli hoituu esimerkiksi Ravintola Kulkurissa.

Paras kesämuisto Mikkelissä

Ethän enää odota. Tule kokemaan perheenne paras kesämuisto Visulahteen! Koko päivän elämys ei jätä kylmäksi ketään. Hauskuutta, uuden kokemista, seikkailuja, iloa, riemua, elämyksiä, hurjastelua, pulikointia ja kaikkea siltä väliltä. Visulahti takaa parhaan kesämuiston koko perheelle!