ARIN RETKI JA SEIKKAILUPALVELU

Arin Retki ja Seikkailupalvelu järjestää melonta- ja koskiseikkailuja Suomen pisimmällä koskireitillä. Jyväskylän Saarijärven koskireitti ja seitsemän järven melontareitti on jopa noin 80 km mittainen. Koskireitti koostuu vaihtelevista järvi- ja jokiosuuksista upeissa Saarijärven maisemissa.

Arin Retki ja Seikkailupalvelu järjestämistä melontasafareista suosituimpia ovat kumilauttasafarit ja kanoottisafarit. Kumilauttasafari on kolmen tunnin jokiretki, joka sopii hyvin 4 henkilölle. Matkan varrella päästään tutustumaan koskireitin luontoon ja historiaan. Kanoottisafari on puolen päivän mittainen ja jopa 9 kilometrin mittainen melontareitti. Tämä melontasafari toteutetaan aidoilla intiaanikanooteilla tai kajakeilla. Matkan lopussa on haasteellisempi osuus, mutta tarvittaessa se voidaan jättää melomatta. Tällöin kanoottisafari on helposti räätälöitävissä retkelle osallistuvien osaamistason mukaan.

Arin Retki ja Seikkailupalvelun järjestämät turvalliset melontasafarit kesäkaudella sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmille seikkailijoille. Kaikkiin retkiin kuuluu opastus, kalusto ja märkäpuvut. Melontasafarit sopivat liikunallisille ja luontoläheisestä vesiurheilusta nauttiville. Retket ovat myös loistava osa polttareita, syntymäpäiviä tai yrityksien virkistyspäiviä.
Selaa kategorioita