Osta Superautoelämyksesi elokuun ajotapahtumaan Kiikalassa 17.-18.8.!

Duo Baltica

Duo Baltica on musiikillisia ohjelmapalveluita tuottava toimija Helsingissä. Duo Teppo ja Neverovas - toiselta nimeltään Duo Baltica on sellisti Johannes Tepon ja pianisti Mindaugas Neverovaksen vuonna 2016 perustama duo. Duo Baltica on konsertoinut duon perustamisesta lähtien erilaisissa konserteissa sekä yksityistilaisuuksissa pääkaupunkiseudulla. Duon ohjelmisto sisältää monipuolista sello- ja pianomusiikkia ja se kattaa monta eri tyylilajia (mm. klassinen, pop, jazz, kansanmusiikki). Duo Baltica esiintyy yleisesti monenlaisissa tapahtumissa, kuten yritystapahtumissa, konserteissa ja yksityisjuhlissa (mm. häät, syntymäpäivät, siunaustilaisuudet). Johannes ja Mindaugas ovat alun perin Eestistä ja Liettuasta, mutta nykyisin he asuvat Helsingissä. Molemmat toimivat aktiivisesti soolo- ja kamarimuusikkoina sekä soitonopettajina International School of Music Finland –musiikkikoulussa.
Selaa kategorioita

Duo Baltica tarjoaa erilaisia musiikillisia elämyksiä ja niistä suosituimpiin kuuluu ehdottomasti klassisen musiikin elämys. Duo Baltican tarjoama klassisen musiikin elämys järjestetään toiveiden mukaisesti erilaisissa tilaisuuksissa. Tilaisuudet voivat olla esim. yksityiskonsertit kotona, yritystapahtumat tai vaikkapa häät. Ohjelmisto kattaa parhaat valikoimat klassista ja kevyttä musiikkia sekä myös kansanmusiikkikappaleita. Elämys sisältää 30 minuuttia kauniita ja erityylisiä sello-piano klassikkokappaleita. Elämys sopii kaikille klassisen musiikin elämystä etsiville. Elämys toteutetaan vain sisätiloissa. Ulkona soittaessa käytössä ulkokäyttöön tarkoitettu sello sekä sähköpiano.

Duo Baltican muita suosittuja elämyksiä ovat kihlajaismusiikkia romantikoille. Duo Baltica tarjoaa elämyksessä kaunista ja romanttista musiikkia ikuistamaan elämän tärkeän hetken. Elämys sisältää 10min romanttista klassista musiikkia, joka voidaan pitää joko musiikkiesityksenä tai taustamusiikkina. Elämys sopii sen kaikessa yksinkertaisuudessaan kaikille romantikoille.