Kehonomi

Kehonomi tarjoaa osteopatiaa, hierontaa ja fysioterapiaa Helsingissä. Palveluista löytyy myös urheiluhieronta sekä muut terveyspalvelut. Kehonomin palvelut auttavat kiputiloihin ja vaivoihin, terveyden edistämiseen, lihasjännityksiin sekä suorituskykyyn ja palautumiseen.
Selaa kategorioita

Klassinen osteopatia on turvallinen ja kokonaisvaltainen hoitomuoto kehon ongelmiin. Joskus häiriöt kehossa ovat sellaisia että keho ei pysty huolehtimaan itsestään ja silloin tarvitaan ulkopuolista ohjausta jotta kehon terveys löydettäisiin ja saataisiin ns. prosessi käyntiin. Kehonomi käyttää eri tekniikoita vaikuttamaan lihaksiston, lihaskalvojen, nivelten, nikamien ja nestekierron toimintaan. Osteopatian filosofia on hoitaa ihmistä kokonaisuutena. Hoito tasapainottaa kehoa ja parantaa tunnetta kehon yhtenäisyydestä. Kehonomi katsoo ihmistä yksilönä ja hoito on aina yksilöllistä koska yksikään keho ei ole identtinen jonkun toisen kehon kanssa. Osteopatia auttaa kaikkia ja se muuttaa myös elämää.

Kehonomin Voice Well vastaanotolla keskitytään hengityksen, äänentuoton ja purentaelimistön ongelmiin. Tästä hyötyvät erityisesti äänenkäytön ammattilaiset (näyttelijät, laulajat, opettajat, luennoitsijat yms.). Se sopii erinomaisesti myös hampaiden narskuttelusta ja purentalihasten jännittämisestä kärsiville henkilöille sekä hengittämisen ongelmissa. Huomio on yleensä rintakehän, kaulan ja pään alueella, mutta sitä laajennetaan muille alueille aina tarpeen mukaan. Kehonomi FMS-liikeanalyysi on liiketesti heikkouksien selvittämiseen. Kehon hallinta ennen kuormitusta voidaan tarkistaa FMS:n ja siitä saatujen tulosten avulla. Testipatteri sisältää 7 eri liikettä joiden perusteella pisteytetään suoritus. Ota mukaan sisäkengät ja vaatetus joka sallii liikkumisen.

Kehonomin fysioterapian vastaanotolle voi tulla tuki- ja liikuntaelimistön ongelmissa. Tyypillisiä ongelmia ovat erilaiset niskan, selän ja raajojen kiputilat, toiminnan ongelmat sekä leikkausten ja vammojen jälkitilat. Vastaanotolle voi tulla myös lantionpohjan toimintahäiriöiden sekä suorien vatsalihasten erkauman kuntoutukseen. Siinä hyödynnän myös kuvantavaa ultraääntä sekä tarvittaessa EMG-mittausta. Fysioterapiaan voi tulla lääkärin lähetteellä tai ilman. Kehonomin klassinen tai urheiluhieronta pyrkii helpottamaan suhteellisen lyhyen aikaa vaivannutta lihasjännitystä. Hieronta auttaa tilapäisesti vaikkakin tehokkaasti.

Kehonomin suosittuihin elämyksiin kuuluu lämmin bambu ja klassinen hieronta. Kehonomi antaa mahdollisuuden tähän kaikkeen yhdistämällä lämpimän bambuhieronnan sekä klassisen tai urheiluhieronnan tunnin mittaiseksi hoitokokonaisuudeksi. Tähän pakettiin kuuluu 60 minuuttia kestävä hierontahoito, johon sisältyy lämmin bambuhieronta sekä klassinen tai urheiluhieronta. Käsittely on muokattavissa jokaisen tarpeille sopivaksi elämykseksi. Hieronnassa käytettävien bambujen lämpö yltää syvälle lihaskudokseen, vapauttaen samalla kehon ja mielen pitkäkestoisista jännitystiloistaan. Lämpö edistää lihaksiston sopeutumista muokkaavaa hierontaa varten, auttaen lihaksistoa vapautumaan jännitteistään ja kehon nestekiertoa aktivoitumaan entistä tehokkaammin. Lahja on monipuolinen hierontaelämys ja soveltuu kelle tahansa hemmottelun ystävälle ja rentoutumisen tarpeessa olevalle läheiselle. Käsittelyä ei suositella mm. kuumeen tai flunssan aikana, tai kun hoidettavalla alueella on tulehduksia, tuoreita vammoja tai laskimotukoksia.