Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Aikakiipeli-pakohuonepeli

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Aikakiipeli-pakohuonepeli

ilmajoki
2-4 henkilöä

84 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
84 €

Aikakiipeli

Tervetuloa pakohuoneeseen! Yli-Lauroselan talossa eletään eriskummallisessa meijeritalossa, missä kelloja pidetään jatkuvasti etuajassa. Ja minkä vuoksi? Tietenkin, että kaikki tilan työt saataisiin tehtyä takuulla tarpeeksi ajoissa ja myöhästymisten välttämiseksi. 

Pelaajajoukko on saapunut paikalle ja tutkii tuvan hienoa ikivanhaa könninkelloa, kun yllättäen, kuin taikaiskusta, aika pysähtyy ja sankarimme jäävät ajassa paikalleen väärään tuntiin. He ovat nyt Könnin mestaripirujen asettamassa ansassa, eivätkä mokomat aio päästää pelaajia koskaan vapaaksi.

Ovatko ystävämme tarpeeksi fiksuja päihittääkseen mestariseppien ansat ja selvittääkseen tiensä ulos aikakierteestä ennen tunnin umpeutumista, mikä tarkoittaisi ikuista ajan kadottamista?

Mitä elämyslahja sisältää?

Lahja sisältää enintään 60 minuutin mittaisen huonepakopelin 2–4 henkilölle Ilmajoella. Pelaajien tarkoituksena on päästä eteen tulevia pulmia ja aivopähkinöitä ratkomalla huoneesta ulos ennen ajan loppumista.

Kenelle elämyslahja sopii?

Pakopeli sopii pelattavaksi työporukan kesken, tykypäiväksi, ystäville, perheelle tai muun illanvieton kohokohdaksi. Pelit sisältävät sopivasti jännitystä, ongelmanratkaisua ja yhdessä tekemisen iloa, joten kaikki paikalle saapuvat tulevat varmasti nauttimaan peleistä ja yhteisestä ajasta.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

ilmajoki

Vaatteet

Vaatetukselle ei ole erityisvaatimuksia.

Kesto

60 minuuttia.

Osallistujat

2-4 henkilöä.

Sää

1.5.-23.12

Lisätiedot

Lahjakortti voimassa tähän peliin 1.5.-23.12 välisenä aikana.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.