Arctic Archery Tag

1 2 3 4 5 (0)
Levi
1 henkilöä

45 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Taistelu viimeiseen jouseen asti

Kaikki oman elämänsä Robin Hoodit ja Katniss Everdeenit pääsevät nyt toteuttamaan vauhdikkaat unelmansa mahtavassa jousiammuntapeliympäristössä, kun Lapin arktinen luonto virittää metsästäjien aistit äärimmilleen. Vauhtia, toimintaa, adrenaliinia ja strategioita – nämä pelit syöksyvät suoraan pelaajien suoniin!

Jousiammuntapeli (Archery Tag®) on Yhdysvalloissa lisensöity laji, joka on nopeasti levinnyt tunnetuksi ympäri maailman. Virta Tuotanto toi pelin ensimmäisenä Suomeen keväällä 2017, kehittäen lajia täysin uusiin ulottuvuuksiin mm. Lapin karuissa olosuhteissa, mikä myös noteerattu maailmanlaajuisesti. 

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

Lahja sisältää 90 minuuttia kestävän jousiammuntapelin, josta ei vauhtia ja jännitystä puutu.

  • Pelit pelataan vaahtomuovipäänuolilla, jotka eivät satuta, mutta tuntuvat kyllä osuessaan.
  • Kuten värikuulapeleissä ja softiksessa, suojamaskit suojaavat pelaajien kasvoja pelien aikana.

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Jousipyssykamppailut sopivat kaikille leikkimielisistä kamppailuista ja kilpailusta nauttiville henkilöille, erityisesti jousiammunnasta kiinnostuneille kaveruksille. Peli on kuitenkin kielletty alle 12-vuotiailta, sillä jousipeleihin vaaditaan edistyneempää reaktiokykyä sekä voimaa jousten jännittämiseen. 


Sijainti

Levi

Vaatteet

Mukaan tarvitsee vain pelivaatetuksen: esim. tekninen kerros + verkkarit, kevyt pipo ja kevyet hanskat. Kengät, joilla mukava liikkua esim. lenkkarit. Lumi ei ole sohjoista tai märkää ja alusta tampattu tasaiseksi.

Kesto

1,5h

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Marraskuu 2017 - Maaliskuu 2018

Lisätiedot

Lahjakortti Winter Laser World - Leville voimassa Marraskuu 2017-Maaliskuu 2018 välisenä aikana.

Pelit on kielletty alle 12-vuotiailta. Jousipeleihin vaaditaan edistyneempää reaktiokykyä sekä voimaa jousten jännittämiseen.


Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.