Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Arctic Outdoor Laser Tag

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Arctic Outdoor Laser Tag

Levi
1 henkilöä

55 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
55 €

Vauhdikkaita hetkiä laserien välkkeessä

Ulkolaserpelit tarjoavat kehittyneen ulottuvuuden strategisiin taisteluhetkiin Levin lumisissa maisemissa. Strategioi, hiivi, maastoudu ja juokse joukkueesi puolesta – ammu vastustajan tarkka-ampuja alas ja suojaa omaasi, hyökkää ja valloita rakennuksia, tiputa vastustajat ja väistele osumia!

Talvisen Lapin arktinen pimeys virittää jokaisen kokeneen metsästäjän aistit äärimmilleen. Hylätyt rakennukset, tarkka-ampujatornit, rakenneseinämät, lumibunkkerit ja -vallihaudat sekä laser-, valo- ja savuefektit tarjoavat huikean pelikokemuksen, joka saa osallistujat janoamaan aina vain lisää.

Mitä elämyslahja sisältää?

Tähän elämykseen sisältyy kahden tunnin kestoinen ulkolaserpeli, josta ei vauhtia puutu. Jokainen osallistuja pukee ylleen Camo-kypärän osuma-antureilla ja väritunnistimilla, minkä lisäksi pelaajat saavat valita käyttöönsä joko lähitaisteluun tai pitkiin etäisyyksiin sopivan laseraseen:

  • Puoliautomaattiset/automaattiset MS4-pelimerkkaimet: LCD-näyttö (näytössä mm. peliaika, pisteet, sija, osumat), laser- sekä linssitähtäin, osuma-anturit ja väritunnistimet
  • Isot Sniper-merkkaimet: kiikaritähtäin, LCD-näyttö (näytössä mm. peliaika, pisteet, sija, osumat) sekä osuma-anturit ja väritunnistimet

Kenelle elämyslahja sopii?

Tämä elämys on suunnattu pääasiallisesti aikuisille ja nuorille, mutta myös alle 7-vuotiaat lapset ovat tervetulleita pelaamaan aikuisten seurassa. Riittää, kun osallistuja jaksaa kantaa varusteensa ja liikkua pelin keston ajan.

 


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Levi

Vaatteet

Mukaan tarvitsee vain pelivaatetuksen: esim. tekninen kerros + verkkarit, kevyt pipo ja kevyet hanskat. Kengät, joilla mukava liikkua esim. lenkkarit. Lumi ei ole sohjoista tai märkää ja alusta tampattu tasaiseksi.

Kesto

2 tuntia.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Marraskuu 2017 - Maaliskuu 2018

Lisätiedot

Lahjakortti Winter Laser World - Leville voimassa marraskuu 2017 – maaliskuu 2018 välisenä aikana.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.