Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Asahi-terveysliikuntatuokio 11-20:lle

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Asahi-terveysliikuntatuokio 11-20:lle

Tampere
11-20 henkilöä

150 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
150 €

Liikkumalla terveemmäksi


Tunnetko porukan, jonka olisi aika kokeilla uudenlaista liikuntamuotoa? Asahi on tasaisesti suosiotaan nostanut suomalainen laji, jonka avulla ehkäistään niska- ja hartiaseudun vaivoja sekä rauhoitetaan mieltä. Laji sekoittaa itämaisia harjoitteita länsimaalaiseen liikuntaan ja on omiaan sekä ehkäisemään vaivoja että parantamaan kehon ongelmakohtia. Monen itämaisen liikuntaharjoittelun tapaan Asahi yhdistääkin mielen tyyneyden ja kehon fyysisen harjoittelun lempeästi yhteen. Tuloksena on tyytyväinen keho ja rauhallinen mieli.

Mitä elämyslahja sisältää?

Elämykseen sisältyy 45 minuuttia kestävä rauhoittava asahi-tuokio Pirkanmaan alueella 11-20 hengelle.

Harjoituksessa keskitytään avaamaan jumiutuneita lihaksia ja niveliä harjoittamalla hengitystä sekä tasaista liikettä kaikissa kehon lihaksissa. Liikeradat tukevat esimerkiksi kehon pystysuoraa asentoa, keskittymiskykyä, niska-hartiaseudun rentoutumista, luonnollista syvää hengitystä sekä tasapainon kehittymistä.

Kenelle elämyslahja sopii?

Elämys sopii ryhmille, jotka haluaisivat harrastaa kevyttä ja vaikuttavaa liikuntaa tietoisen liikkeen ja mielenhallinnan parissa.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Tampere

Vaatteet

Urheilukengät ja mukavat vaatteet.

Kesto

45 minuuttia.

Osallistujat

11-20 henkilöä

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Elämys vaatii elämyksen saajalta tilan jossa liikuntatuokion voi pitää (huone,puisto,piha-alue jne)Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.