Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Crosskarting kuudelle

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Crosskarting kuudelle

Lammi
6 henkilöä

480 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
480 €

Nopea, turvallinen ja jännittävä crosskart-kisa

Crosskarting-autoilla ajetaan vauhdikkaita kilpailuja mäkisellä ja vaativalla peltoradalla. Kartingia ajetaan hiekkapinnalla alkukeväästä loppusyksyyn saakka, ja talvella autojen alle isketään nastarenkaat jäärata-ajelua varten.

Crosskartingin turvallisuuden takaavat nelipistevyöt, kuppi-istuimet ja turvakaaret, joten voit olla varma, että vauhdista voi nauttia turvallisin mielin. Vauhdista näissä pienissä kiitureissa huolehtii 620-kuutioinen nelitahtimoottori. Täsmällinen ajanotto takaa jännittävät kilpailut aika-ajoineen ja finaaleineen isollakin porukalla. Crosskarting-tapahtuma sisältää yhdistetyt harjoitukset ja aika-ajot sekä aikojen perusteella ryhmitellyt finaalikisat.

Mitä elämyslahja sisältää?

Elämyksen alussa ajetaan harjoitusjakso ja heti perään aika-ajokierrokset. Tätä vaihetta seuraavat finaalit, joiden lähtöjärjestys määräytyy aika-ajotulosten mukaan. Ajajat ovat radalla 10 minuuttia yhdistetyn harjoitus- ja aika-ajon verran, ja myös kunkin finaaliajo kestää noin 10 minuuttia. Ajoaikaa tulee siis jokaiselle kilpailijalle 2 x 10 minuuttia, mutta aikaa tilaisuuteen kannattaa varata noin 60 minuuttia.

Kenelle elämyslahja sopii?

Tämä elämys on loistava lahja kaikille vauhdista ja tiukasta kilpailusta pitäville sekä autourheilusta kiinnostuneille läheisille. Crosskart on helppo tapa päästä kokemaan vauhdin hurma turvallisissa merkeissä. Varsinkin talvinen kiitäminen crosskartilla jääradan pinnalla on tarkkuutta ja teräviä reaktioita vaativa kokemus, josta ei adrenaliinia puutu.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Lammi

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti. Paikan päältä saat kaikki tarvittavat ajovarusteet, sisältäen kengät, hanskat, haalarit, kypärähupun ja kypärän.

Kesto

Riippuu tapahtuman kestosta.

Osallistujat

Katsojien on mahdollista seurata ajoa katsojille tarkoitetussa paikassa.

Sää

Runsaalla sateella rata menee liian pehmeäksi, jolloin ajoja ei voida järjestää.

Lisätiedot

Osallistujalta vaaditaan ajokorttia sekä vähintään 18 vuoden ikää.

Ajajat eivät saa olla päihteiden vaikutuksen alaisena ajon aikana. Asiakkaan omavastuu vaurioista, jotka aiheutuvat ohjeiden vastaisella toiminnalla on 150 Eur.


Palvelun toteuttaja


Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.