Irtiotto pienen matkan päässä arjesta kahdelle

1 2 3 4 5 (3)
Iisalmi
2 henkilöä

290 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Spa Hotel Runni, pienen matkan päässä arjesta

Täysin uudistettu kylpylähotelli ja romanttinen kartanohotelli sijaitsevat Iisalmen kupeessa Runnilla Ihmelähteen äärellä. Kylpylähotellin kaikissa huoneissa on taulu-tv, ilmastointi, minibaari ja vedenkeitin. Joissakin huoneissa on oma parveke. Kartanon huoneet ovat kaikki persoonallisesti sisutettuja sisältäen taulu tv:n, vedenkeittimen, minibaarin ja tuulettimen.

Ravintolassa on tarjolla buffetlounas sekä à la carte menu. Tarjontaan kuuluu monipuolinen maksuton päivittäinen vapaa-ajanohjelma sekä usein karaoke -ja orkesteritanssit. Spa-palveluihin kuuluu sauna, poreallas, sisäuima-allas ja lastenallas. Lisäksi hotellilla on hyvätasoinen hoitola hierojineen, kosmetologeineen, kampaajineen ja erikoisuutena jäsenkorjaajat ja hyvinvointiohjaajat.

Mitä elämyslahjaan sisältyy? 

1 vrk majoitus 2 hh uusitussa huoneessa, buffetaamiainen, vapaa Spa-osaston käyttö 7.30-12 ja 14-22, myöhäinen uloskirjautumien klo 14, kylpytakin käyttö, mineraalisuolajalkakylpy sekä savilämpöhoito 20 min. ja 20 min. hieronta

Kenelle elämyslahja sopii?
Elämys sopii kaikenikäisille, jotka haluavat hemmotella itseään ja läheisiään sekä yllättyä tunnelmallisesta kylpylästä Kiurujoen varrella.


Sijainti

Iisalmi

Kesto

1 vrk.

Osallistujat

2 henkilöä.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Muihin aktiviteetteihin kuuluu tennis, lentopallo, frisbeegolf ja saatavilla on myös polkupyöränlainauspalvelu. Lähiympäristössä on juoksu-, kävelyreittejä sekä kauniit luonnonpolut laavulle sekä luonnonvesihierontapisteelle.


Palvelun toteuttaja

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.