Kahden päivän kalastusretki majoituksella

1 2 3 4 5 (0)
Turku
1-5 henkilöä

995 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Kalastusretki luonnonkauniilla saaristomerellä

Haluaisitko oppia hauen jerkki-, perho-, tai täkykalastusta, kuhan ja ahvenen vertikaalijigausta, siianongintaa tai vaikka meritaimenen raksiuistelua? Ehkä vain yksinkertaisesti haluat lähteä jahtaamaan sitä suurta?

Pikepointer järjestää räätälöityjä kalastusretkiä lounaisrannikon saaristossa. Oppaana toimii Mikael Kiviluoto, joka tuntee vedet yli kahdenkymmenen vuoden aktiivikalastuksen ajalta.

 Mitä Elämyslahjaan sisältyy?

Kahden päivän opastettu kalastusretki (2 x 8 tuntia) ja yhden yön majoitus Pikepointerin tukikohdassa (mökissä tilaa 6:lle henkilölle). Hintaan sisältyvät majoitus, oppaan palvelut, kalastusvälineet, polttoaineet ja pelastusliivit. Asiakkaan vastuulle jää valtion kalastuksenhoitomaksun suorittaminen ja läänikohtaisen kalastusluvan hankkiminen. Molemmat luvat saa hankittua myös kännykällä.


Sijainti

Turku

Vaatteet

Sään mukainen ulkovaatetus.

Kesto

1 yön majoitus. 2 päivää.

Osallistujat

1-5 henkilöä.

Sää

Koko avovesikausi.

Lisätiedot

Asiakkaan vastuulle jää valtion kalastuksenhoitomaksun suorittaminen ja läänikohtaisen kalastusluvan hankkiminen. Molemmat luvat saa hankittua myös kännykällä.
Peruutukset tehtävä väh. 2 viikkoa ennen sovittua retkeä.


Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.