Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Kalliolaskeutuminen neljälle

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Kalliolaskeutuminen neljälle

Imatra
4 henkilöä

160 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
160 €

Alas kallionseinämää pitkin

Tiedätkö jonkun, joka haluaisi päästä voittamaan itsensä ja kokeilla rajojaan turvallisesti laskeutumalla köyden varassa alas 15 metriä korkealta kalliolta? Kalliolaskeutuminen on luonnonläheinen aktiviteetti, jossa otetaan niskalenkki korkean paikan kammosta ja jätetään arkiset huolet hetkeksi syrjään. Kalliolaskeutuminen yhdessä tuottaa kokemuksia, joista riittää juteltavaa vielä viikoiksi tapahtuman jälkeen.

Mitä elämyslahja sisältää?

Elämyspaketti sisältää kaikki kalliolaskeutumiseen tarvittavat tarvikkeet ja toiminnanohjauksen. Paikalla on myös asiantuntevat valvojat, jotka opastavat ja seuraavat laskeutujien toimintaa turvallisuuden takaamiseksi.

Kenelle elämyslahja sopii?

Kalliolaskeutuminen sopii kaikille ikään ja kokoon katsomatta esimerkiksi polttari- ja ystäväporukoille sekä leirikoululaisille. Sopii erityisesti yritysten virkistyspäiville ryhmähengen kohottamiseen. Alle 18-vuotiailla tulee olla huoltajan suostumus osallistumiseen.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Imatra

Vaatteet

Vaatteiden ja kenkien tulisi mahdollistaa mukava ja helppo liikkuminen. Huomioithan, että vaatteet saattavat likaantua.

Kesto

Riippuu tapahtuman kestosta.

Osallistujat

4 henkilöä.

Sää

Vuoden ympäri.

Lisätiedot

Lahja on tarkoitettu yhdelle hengelle. Elämykseen ei voi osallistua alkoholin vaikutuksen alaisena. Lenkkarit tai muut tasapohjaiset ja tukevat kengät ovat paras valinta kalliolaskeutumiseen.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.