Kahden tunnin maastoratsastustunti Islanninhevosilla

1 2 3 4 5 (7)
Järvenpää
1 henkilöä

65 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Maastoratsastusta issikoilla kauniissa maisemissa

Islanninhevonen eli issikka on rotu, joka palvelee kaikkia ”vauvasta vaariin”. Sitä on käytetty aikuisilla ja lapsilla, ratsuna, työhevosena, kulkuvälineenä sekä kilpahevosena.

Vaikka tallimme sijaitsee ihan pääkaupunkiseudun lähettyvillä, pääset todella ihailemaan kauniita perinnemaisemista ja nauttimaan luonnosta vailla autoja ja kaupungin hälinää! Maastoreiteiltämme Lemmenlaakson luonnonsuojelualueen kupeesta löytyy pitkiä kaareilevia metsäteitä, kauniita polkuja, hiekkateitä, hiekkakuoppia, laavu ja uittopaikka. Täydelliset puitteet maastoratsastukseen!

Mitä elämyslahja sisältää?

  • Ohjeistustuokion
  • 2 tuntia ratsastusta
Kenelle elämyslahja soveltuu?
 
Maastoratsastus sopii kaikille ratsastuksesta kiinnostuneille, niin kokeneille ratsastajille kuin ratsastusta jännittäville aloittelijoille. Kilteistä ja tarkoin valituista hevosista löytyy varmasti kaikille sopiva ratsu.

Sijainti

Järvenpää

Vaatteet

Liukumattomat housut. Tukevat kengät.

Kesto

2 tuntia.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Tallilla on voimassa vastuuvakuutus, mutta ratsastajia ei ole tapaturmavakuutettu tallin puolesta. Huolehdithan siis myös omista henkilökohtaisista vakuutuksistasi. Tallille on hyvä tulla noin 20 min ennen tunnin alkua, jotta ratsut ehditään varustaa. 

 


Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.