Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Off Road maastoautosafari (4-6:lle)

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Off Road maastoautosafari (4-6:lle)

Kangasala
6 henkilöä

400 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Kelistä riippumatonta hauskanpitoa

Anna lahjaksi haastetta! Unohtumaton maastoajokokemus Etelä-Suomen suurimpiin kuuluvan Laipanmaan erämaa-alueella. Maastoautosafari on liikkumista maastossa tähän tarkoitukseen rakennetuilla täysverisillä Off-Road maastoautoilla. Safareita järjestetään säällä kuin säällä, satoi tai paistoi! Maastoautosafarin ajomaasto on talousmetsää, jossa riittää haastavaa mäkistä maastoa, suota, kallioita ja muita esteitä. Safarilla on jatkuvasti läsnä luonnon monimuotoisuus, joka tulee esiin aivan uudella tavalla maastoautolla ajellessa. 

Mitä elämyslahja sisältää?

Safarin alkuun käydään läpi teoriaa ja turvakoulutus, sekä annetaan varusteet tarvittaessa. Safariajon ajan mukana on safarimestari opastamassa. Safarilla saa ajaa itse: yhteen autoon mahtuu kaksi asiakasta, ja autoja sekä kuljettajia vaihdetaan usein. Ajokalustossa on useita erilaisia ja erityyppisiä maastoajoneuvoja joista valita.

Kenelle elämyslahja sopii?

Maastoautosafari on loistavaa ohjelmaa yrityksen virkistyspäivään tai muuhun yritystilaisuuteen, polttareihin tai yksinkertaisesti hauskanpitoon perheelle tai hyvällä kaveriporukalla.


Sijainti

Kangasala

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tarvittavat ajovarusteet annetaan paikan päältä.

Kesto

1,5 tuntia.

Osallistujat

Vain osallistujille.

Sää

Kaikissa sääolosuhteissa.

Lisätiedot

Kuljettajalla on oltava voimassa oleva ajokortti, kyydissä voi olla myös muita, esim. lapset. Safari ajetaan kahdella erilisella autolla ja matkan aikana vaihdetaan autoja ja kuljettajia. Päihteissä 0-toleranssi.


Vaihtoehtoiset elämykset:

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.